Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Państwowa Komisja ds. Pedofilii skończyła prace nad pierwszym raportem. 30 proc. spraw dotyczy duchownych |
Idz do help gsm
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Państwowa Komisja ds. Pedofilii skończyła prace nad pierwszym raportem. 30 proc. spraw dotyczy duchownych |
ja do wsiowych nic nie mam ale pamiętam jak psioczyli i pluli na propozycję wejścia do Uni Europejskiej . Ile było krzyku ile było płaczu i procesji na tą intencję oraz nabożeństw w kościołach . Dzisiaj pierwsi wyciągają do uni łapę i najwięcej na tym korzystają. Nie wiem czy do wsiowych nie maja tez pretensji ludzie z maista którym meijsca pracy zabierają wsiowi bo pracują za marne grosze majac zapewniony dobre dochody z dopłat. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Państwowa Komisja ds. Pedofilii skończyła prace nad pierwszym raportem. 30 proc. spraw dotyczy duchownych |
Hipokratesa 2 czynny 9-17
|
|
Dzisiaj w EMPIKu widziałem PS3 500 GB + FIFA13 za bodajże 1199. Czy to dobra cena to nie wiem. W Biedronce jest chyba za 990 z 12GB ale z Movem i bez gry. Czyli wychodzi an to, że chyba się w EMPIKu opłaca. Konkretny dysk i FIFA13 (sama gra chyba ok.150-180 PLN). Popatrz w internecie, porównaj i zdecyduj. -- Pozdrawiam
|
|
I poleciała torpeda (mail)
|
|
Ja meble kuchenne zamawiałam u p. Waldemara. I jestem bardzo zadowolona. zakład ma na Woziwodzkiej. z tego co pamiętam to chyba STOLWALD.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co ty gadasz. jak można uspać niewinne maluchy!!! jaki masz problem w oddawaniu kociaków?! ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |