poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prymitywna dzicz idiotów

Znacie może faceta z Ostrołęki,który handluje używanymi meblami?Ukradli mi telefon i niestety z całą zawartością numerów telefonicznych.Proszę o Jego numer tel.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prymitywna dzicz idiotów

A czy uczciwe będzie pobieranie od osoby w przyadku, gdy w domu mieszkają 4 osoby dorosłe vs mieszkanie w którym jest tylko matka i powiedzmy trójka malutkich dzieci? No przecież w jednym i drugim są statystycznie po 4 osoby? Żadne z rozwiązań nie jest uczciwe!

W wielu krajach opłata jest jedna, niezależnie od ilości domowników, wielkości i rodzaju miejsca zamieszkania. Jest to chyba najrozsądniejsze wyjście - nikt nie czuje się wtedy pokrzywdzony.
U nas jest 2 opcje do wyboru - segregujesz śmieci sam i masz taniej lub segregują za Ciebie i masz drożej.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

No niestety Koko, nic na mailu nie mam od Ciebie, napisz jeszcze raz jak możesz (Edvard18@o2.pl), to jutro wpadnę i zobaczę co tam poszło.

gdzie w Łomży kupie nową konsole powyżej 12gb w każdym sklepie reklamują tylko 12gb i nic więcej i przy okazji w dobrej cenie.

otóż to, jest szatnia, gdzie można zostawić ubrania, jakby w szatni zginęły to wtedy można się pluć, a tak sam sobie gość jest winien, ogarnijcie się ludzie!

W Modzelach Skudosze 59a.

Witam;) Mam prośbę, startuję w konkursie fotograficznym i potrzebuję głosów na zdj nr 20;) z góry dziękuję wszystkim, którzy poświęcą swój czas i mi pomogą:)
http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1636125,kwidzyn-startuje-internetowe-glosowanie-na-zdjecia-w-konkursie-quotobiektywnym-okiem-na-dolne-powislequot-19-kategoria-powyzej,galeria,3963877,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=38b594512a3d15b58be01fd59a22190b

Masakra ...

Masakra ...

mam nadzieje ,że jak go policja ustali to mu biedy nie zabraknie - bo to jest zwyczajne bandyctwo i nic więcej.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Jak w temacie zgubiłem w sobotnią noc obok Yam cafe i Statoila płaszcz szary z H&M rozmiar XL z bluconnectem w kieszeni. Jak ktoś coś widział coś wie proszę o kontakt przewidziana nagroda. email: raffaf@interia.pl

-

400 za pare to co oni tam dadzą jeść ?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Pilnie potrzebuję jakielkowiek informacji na temat przedszkola lub grupy żłobkowej w Łomży które ma być otwarte od nowego roku gdzie będzie się płacić tylko za posiłki dzieci. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org