Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prymitywna dzicz idiotów |
Znacie może faceta z Ostrołęki,który handluje używanymi meblami?Ukradli mi telefon i niestety z całą zawartością numerów telefonicznych.Proszę o Jego numer tel.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prymitywna dzicz idiotów |
A czy uczciwe będzie pobieranie od osoby w przyadku, gdy w domu mieszkają 4 osoby dorosłe vs mieszkanie w którym jest tylko matka i powiedzmy trójka malutkich dzieci? No przecież w jednym i drugim są statystycznie po 4 osoby? Żadne z rozwiązań nie jest uczciwe!
|
|
W wielu krajach opłata jest jedna, niezależnie od ilości domowników, wielkości i rodzaju miejsca zamieszkania. Jest to chyba najrozsądniejsze wyjście - nikt nie czuje się wtedy pokrzywdzony. U nas jest 2 opcje do wyboru - segregujesz śmieci sam i masz taniej lub segregują za Ciebie i masz drożej. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
No niestety Koko, nic na mailu nie mam od Ciebie, napisz jeszcze raz jak możesz (Edvard18@o2.pl), to jutro wpadnę i zobaczę co tam poszło.
|
|
gdzie w Łomży kupie nową konsole powyżej 12gb w każdym sklepie reklamują tylko 12gb i nic więcej i przy okazji w dobrej cenie.
|
|
otóż to, jest szatnia, gdzie można zostawić ubrania, jakby w szatni zginęły to wtedy można się pluć, a tak sam sobie gość jest winien, ogarnijcie się ludzie!
|
|
W Modzelach Skudosze 59a.
|
|
Witam;) Mam prośbę, startuję w konkursie fotograficznym i potrzebuję głosów na zdj nr 20;) z góry dziękuję wszystkim, którzy poświęcą swój czas i mi pomogą:) http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1636125,kwidzyn-startuje-internetowe-glosowanie-na-zdjecia-w-konkursie-quotobiektywnym-okiem-na-dolne-powislequot-19-kategoria-powyzej,galeria,3963877,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=38b594512a3d15b58be01fd59a22190b
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
mam nadzieje ,że jak go policja ustali to mu biedy nie zabraknie - bo to jest zwyczajne bandyctwo i nic więcej. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
|
400 za pare to co oni tam dadzą jeść ? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pilnie potrzebuję jakielkowiek informacji na temat przedszkola lub grupy żłobkowej w Łomży które ma być otwarte od nowego roku gdzie będzie się płacić tylko za posiłki dzieci. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |