środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marian mowi sprawdzam, PIS zatrzymuje mu znowu syna

Miejska Wigilia była by kolejnym wydarzeniem które uświetniło by taki jarmark.
http://www.narew.info/11,4582-zaproszenie_na_miejska_wigilie_-_video.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marian mowi sprawdzam, PIS zatrzymuje mu znowu syna

Masakra ...

Masakra ...

Masakra ...

wymieniałem dzisiaj opony w piątnicy na jedwabieńskiej na stacji, bez kolejek i dodatkowo sprawdzają zbieżność za darmo. ;p

wiecie może u kogo można zrobic porządnie i ile może kosztowac?

Treść jest ukryta

Jestem zainteresowany kupnem mieszkania przy Poznańskiej (dawne bloki Pepeesu). Z informacji, które udało mi się zdobyć pocztą pantoflową wynika, że odkąd opiekę na ww. blokami przejęła Spółdzielnia Mieszkaniowa Jedność dość znacznie wzrósł tam czynsz i obecnie wynosi nawet 1,5 raza tego co np w Perspektywie. Drążąc temat dowiedziałem się, że jest to związane z przyłączem energii cieplnej, które zostało wykonane po przejęciu bloków przez „Jedność” (na budowę przyłącza wzięty został kredyt i teraz mieszkańcy do spłacają w postaci wyższego czynszu).
Czy ktoś z was forumowiczów (zwracam się z prośbą do forumowiczów, a nie forumowych trolli) wie coś na temat owego przyłącza? Czy jest znany termin kiedy kredyt zostanie spłacony? Czy może już został spłacony a jedynie Spółdzielnia Mieszkaniowa wciąż pobiera zawyżone opłaty?
Będę wdzięczny za każdą informację.

I nie mów że to nie to samo. Kto chce to kradnie, kto nie chce to nie kradnie. Kto chce zapina pasy, kto nie chce nie zapina. wolna wola. Skutki mniej więcej przewidywalne. Jak "złapią" będzie kara. Ale TAKIE JEST PRAWO.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org