Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie pracuje nasz poseł |
Edvard odpowiedz mi na jedno pytanie: jakie mam szanse że w przypadku nie zapiętych pasów wypadne przez okno, czy poobijam się w aucie i czy jesli wypadne to czy nie zostane przygnieciony przez wrak samochodu, czy nie udeżę w asfalt, kamienie, drzewa itp??? Po za tym myśląc tak jak Ty to po co wozić dzieci w fotelikach, przecież są małe i mają o wiele większą szansę że wypadną przez któreś okno (skutki takiego rozumowania mieliśmy kilka tygodni temu nie daleko kownat) P.S. Tym otwarciem prawych dzrzwi i wyskoczeniem z auta jak leci na Ciebie ciężarówka to mnie rozwaliłeś. Naprawde oglądaj mniej ameryckich filmów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie pracuje nasz poseł |
Moze provident?
|
|
Donata Godlewska ,,Łomża"
|
|
slodkamisia70@o2.pl
|
|
Podsumowanie: http://www.tvn24.pl/najtragiczniejszy-weekend-na-drogach-52-zabitych,292321,s.html 52 osoby zginęły od piątku do niedzieli w 307 wypadkach drogowych - poinformowała w poniedziałek Komenda Główna Policji. - To jest prawdopodobnie najtragiczniejszy weekend w tym roku - powiedział rzecznik komendanta głównego policji insp. Mariusz Sokołowski. Ranne zostały 353 osoby. Przez cały weekend policjanci zatrzymali łącznie 1,2 tys. nietrzeźwych kierowców. Najwięcej ofiar odnotowano w sobotę - zginęło wówczas 28 osób, a 141 było rannych. Tego dnia doszło do 140 wypadków.
|
|
Ludzie są bardzo w porządku, nie można powiedzieć. A dużo zależy od towarzystwa, z którym się pracuje. Pracując tam poznałam wiele sympatycznych, młodych osób. Sporą część stanowi młodzież pracująca, gdyż dni pracy pozwalają na uczenie się w weekendy. Zarobki jak na 6h dziennie są dość w porządku. Wiadomo, że idąc do tej pracy nie przesiedzisz przy "boksie" tego czasu nic nie robiąc. Praca polega na telefonowaniu do ludzi, składaniu im oferty. Jak ktoś jest komunikatywny, lubi rozmawiać z ludźmi, jest przekonujący a zarazem nie nachalny to praca dla niego. Odbiorcy bardzo nie lubią nachalności, dlatego też trzeba podejść potencjalnego klienta z pozytywnej strony i pozytywne opinie w nim rozbudzić, by chciał rozmawiać. Stąd też kontrol ilości rozmów: dzwonisz, wykonujesz połączenia, rozmawiasz z ludźmi-za to Ci płacą.Nie za siedzenie i nic nie robienie. Na prowizjach można zarobić ładną sumkę, tym bardziej że kryzys się zbliża, trzeba brać każdą pracę. Ale prowizje wypłacane są z miesięcznym opoźnieniem- to jest minus. Nie wiem jak jest na chwilę obecną bo juz trochę tam nie pracuję, ale kiedyś tak było..z badań wynika, że telemarketing to przyszłość..niby..
|
|
Drogi Adminie prosze mi wytłumaczyc dlaczego moj temat poraz kolejny usunieto??!!
|
|
Towarzystwo Przyjacioł Ziemi Łomżyńskiej gromadzi materiały o Łomży. Sprzedaje też książki, min. Pani Donaty Godlewskiej za symboliczne kwoty
|
|
Bo to nie dział ogłoszeń tylko forum !!!!!!!!1 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
potrzeba - jakie masz cb radio? jak w dobrej cenie sprzedaz to wezme od ciebie kontakt do mnie prezes1234@poczta.onet.pl
|
|
a moze w lomzy jest jakis inny deweloper ktory proponuje nizsza cene za metr??? z tego co slyszalam to u zacharzewskiego jest 3400 i jakies grosze???
|
|
Ale żeś bogaty ...
|
|
W Białymstoku http://www.fanleather.pl/
|
|
haha do hospicjum...dobry tekst!:) ***** ***
|
|
Na win xp kiedyś był w standardzie program windows movie maker, może na 7 jest coś podobnego?
|
|
Rzepicha- weź spier***aj.
|
|
zadzwoń do Starostwa Powiatowego, rejestr pojazdów 862156915. Osoba, która zgubila tablicę zglosi sie tam by wymienić na inną. Nie będzie takiej potrzeby gdy ją odzyska
|
|
pewnie dlatego ze ci wlasnie ustalaja przepisy ..prawo w szerokim rozumieniu. Wazniejsze wg mnie sa wszesniejsze emerytury dla mundurowek niewiem z jakiej to racji, śmiem twierdzic i jestem o tym przekonany ze bardziej napracuje sie czlowiek na rusztowaniu czy budowie niz jezdzacy policjant po miescie czy strazak w remizie.
|
|
Grzegorz masz rację?to wolna wola. jest olbrzymia pomoc w dokonywaniu wyboru.jakby jeszcze stawiali browara na drugiej szali to wybór byłby jeszcze prostrzy.(wolniejsza wola?) niech mnie nie karają za ich nie użycie,wtedy będzie to moja wolna wola.jak już pisałem nie jestem przeciwnikiem zapinania pasów. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witam, jadę 4.12.2012 (piątek) popołudniu - powrót 5.12 (sobota) do Gdańska mam 3 miejsca wolne. Tel. 505 702 369 ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |