Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
: Wejście do UE na czele listy osiągnięć Polski(kpina) poczytajcie o tych |
W 2lo jest w miare, szeczgólnie jak wybierzesz informatyke na rozszerzenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: : Wejście do UE na czele listy osiągnięć Polski(kpina) poczytajcie o tych |
fajny adres :) mi się podoba Zbych
|
|
Lesbijki zamordowały chłopca, bo nie chciał mówić "tatusiu" do kochanki swojej matki Jak podaje południowoafrykańskie pismo The Star, Sąd Rejonowy Vereenigning Regional Court w Johannesburgu skazał 22 marca br. parę lesbijską za zamordowanie 4-letniego chłopca, gdyż odmówił on zwracania się "Tatusiu" do kochanki swojej matki. Sędzina Rita Willemese uznała matkę dziecka Hanelie Botha (l. 31) i jej kochankę Engeline de Nysschen (l. 33) winnymi morderstwa dziecka. Jakkolwiek Engeline de Nysschen była bezpośrednią sprawczynią zabójstwa, sąd skazał również matkę za nie przeciwdziałanie powtarzającym się aktom przemocy. Badania medyczne wykazały liczne obrażenia, m.in. złamanie kości czaszki, uszkodzenie mózgu, złamania nóg, rąk, miednicy. Ogłoszenie wyroku planowane jest na 26 czerwca br. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Myśle ze nie jest zła, choć powinna byc adekwatna do nazyw projektu.. 3D raczej odnosi sie do techniki wykonania.. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
może być jak można to ja bym też sie na to pisał bym kilka fotek porobił!!
|
|
Jestem na informatyce na wydziale elektroniki PW, skonczylem mat-fiz w I LO i wg mnie sprawa jest taka: W liceum naucz sie matematyki i fizyki - dostan sie na studia a informatyki naucza cie/nauczysz sie na miejscu. W ILO programowalismy troche w Visual Basicu, LogoKomeniuszu (zolwik niby smieszny ale do nauki rekurencji - fraktale - swietny) oraz w Pascalu (duzo, i to nawet na nie bylejakim poziomie). Na studiach od razu wchodzi C, C++, pozniej Java, bazy danych itp. i juz nie jest kolorowo, na dobra sprawe - chcesz sie nauczyc programowac, to bierz sie za ksiazki i kompiluj, liceum wybierz pod wzgledem matmy i fizy skoro takie rzeczy cie interesuja. Ja mialem szczescie ze w przeciwnienstwie do moich kolegow z innych liceow badz innych klas niematfizowych nie meczylem worda, power pointa i exela.
|
|
Tyku, nie bardzo, w tych numerach co przedstawiłeś nie ma nic ciekawego, mnóstwo takich i podobnych kombinacji jeździ po ulicach. Jeżeli już chciałbyś się bawić w "polowanie" na blaszki to wyszukuj: - "pierwsze" np.: BLM G001, BLM W001, BLM AA01 itp. - "zamykające serie" np.: BLM H999, BLM L999 - potrójne tj. BLM A333, BLM G777 itd podałem tu za przykład tylko BLM, ale wypatruj wszystkich blach "byłego woj. łomzyńskiego" tj. BKL, BZA, BWM, BGR Również jak zauważysz jakieś fajne starsze blaszki (czarne) np. LMA 0001, LMO 2222 itd Jeżeli chciałbyś się zorientować w zasadach wydawania blach dla woj. podlaskiego, odsyłam do wortalu ogólnopolskiego: http://rejestracje.uctb.pl/tablice.php?dz=praktyka&pdz=zasob&nry=b
|
|
|
Ludzie, o jakiej kontroli jakosci LPG wy mowicie??!! Przeciez nie ma nawet przepisow ani norm dotyczacych jakosci LPG!! Sa kontrole jakosci benzyny i co to zmienia? Maksymalna kara wynosi 5000zl a przecietnie nakladana 500zl - smiech na sali (ciekawe na ile dziennie jest w stanie przekrecic ludzi sredniej wielkosci stacja?). Kontroluja tylko stacje, a kto zapewni, ze hurtownik czy nawet taki wielki producent jak Orlen nie leci sobie w bambuko (wiadomo, kazdy Polak lubi sobie dorobic na boku)?? Pomyslcie troche, komus sie oplaca to, ze jest jak jest i dlatego nikt sie za to nie bierze na powazne.
|
|
W związku ze sporą ilością pytań.. wyjaśniam.. o 18 jest msza, po niej wyruszy marsz.. mszę będzie koncelebrował ks. biskup Tadeusz Bronakowski. w krótce kolejne szczegóły. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
W wieku 85 lat zmarł w Krakowie Stanisław Lem, jeden z najpopularniejszych i najbardziej cenionych polskich pisarzy, autor książek science-fiction. Świeć Panie nad jego duszą!!! [*]
|
|
Kto jest obecnie najbardziej dyskryminowanym człowiekiem w Stanach Zjednoczonych? 30-letni, biały, niepalący, heteroseksualny mężczyzna. Niedługo to samo nas czeka, bądźmy bardziej tolerancyjni, wtedy na własnej skórze odczujemy co to nietolerancja i dyskryminacja. Zgadzam się z Domino, powinny dostać dożywocie!
|
|
A co do tych zdjęć, to masz zamiar łączyć je z różnych aparatów, itp itd? Bo IMHO to chyba nie ma sensu. Znalazł byś jedną osobę, która by Ci w dzień całą Starówkę sfotografowała. Zaoszczędził byś sobie pracy przy późniejszym składaniu tego. (wszystkie zdjęcia były by zrobione przy tym samym balansie bieli, ekspozycji, tej samej ogniskowej itp itd....)
|
|
na al.legionów robi takie rzeczy babka w budynku gdzie jest sklep muzyczny na przeciwko parku(po drugiej jego stronie).bierze malutko za zrobienie pita.
|
|
[*] za dużo znanych ludzi odchodzi. niedługo będziemy żyli tylko dzięki historii
|
|
A nie mówiłem? Wszyscy mieli do mnie tylko pretensje jak pisałem o tych mutantach... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Marcin135 cos ty za jeden?? POwaga SENATORSKA, Kozaczysz SEnatorska Street Killers dobrzy jestescie :))))
|
|
Czopy, normalne czopy, debile, popieprzeńce, poprostu chore to wszystko jakieś. I niech jeszcze ktoś napisze, że takie związki są normalne no !!! Banda czubów, poprańców i idiotów. Brak słów
|
|
a degreg swietnie manipuluje nastrojami i tak juz chorych z nienawisci. Degreg na stos z nimi niech zapla sie jak za sredniowiecza oto ci chodzi? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
degereg czemu nie napiszesz o pedofili wśród księzy. A może tak jakaś wklejka na temat fali procesów o molestowanie dzieci przez księzy. No czemu nie? Potrafisz tak szczuc jednych na drugich może tu wykorzystasz swoje możliwości. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A tak pro po , gdzie w Łomży jest gaz na którym są największe przebiegi , lub silnik ma b. dobre osiągi?
|
|
Ja się tylko zastanawiam w takim razie czemu to u nas w Polsce gdzie przecież małżeństwa i związki między homoseksualistami są zabronione, kraju konserwatywnym i głęboko katolickim nie ma tygodnia żebym nie słyszał się o ciężkim pobiciu bądź morderstwie przez któregoś z heteroseksualnych rodziców swojego dziecka. Jak to jest możliwe? Bo stosując waszą argumentację to trzeba ich uniewinnić, bo przecież są "normalni" (czytaj nie są homoseksualistami).
|
|
Sam sobie zrób ściągając ze strony Infor-u program który Ci wszystko policzy , pouczy , a Ty tylko wstawiasz swoje dane z pitów 8B czy ewentualnie innych.
|
|
[*][*] Zbych
|
|
niedawno zmarla Bielicka, pisaliscie o nazwaniu ulicy, ronda czy czegos tam jeszcze jej imieniem, nastawialiscie sie swieczek (sic!) na forum. a co jest dzisiaj? czy ktos wspomni o Bielickiej z was na forum? teraz zmarl Lem, tez nastawiacie sie swieczek, pewnie ktos rzuci pomysl nazwania ulicy jego imieniem :| i tak bedzie za kazdym razem jak ktos znany umrze. umarl bo byl stary, zyc wiecznie nie bedzie, na to nic nie poradzimy, a na kazdego przyjdzie pora, a stawianie swieczek na forum zycia, ni radosci rodzinie nie przyniesie... Niech spoczywa... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |