Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siła wiary, czy naiwne przyzwyczajenie? |
MrS podaj swoje gg albo email, chciałbym porozmawiać o projekcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siła wiary, czy naiwne przyzwyczajenie? |
Tak dojdzie do spotkania jak w ubiegłym roku w Rampie przy piwku zorganizowane przez Vlada. Kto przyszedł, Vlad i dwie osoby, reszta prawdopodobnie siedziała z boku nie ujawniając się. MrS, jak przyjdzie Tobie ze dwie osoby, na więcej nie licz. Z resztą widzisz jak Tobie wpisują się. Obiecaj każdemu kto przybędzie, postawić po browarze. Pozdrowienia. Zbych
|
|
Kiedyś pisałem o transwerach. Nie pozbywa się zawodników w ten sposób, ani za takie pieniądze. Mnóstwo z Was się wtedy oburzyło. Wczorajszy wynik przewidziałem. Mam nadzieję, że się mylę ale wg mnie Łomży ciągle jeszcze nie stać na II ligę - niestety :(((
|
|
Też mi się tak wydawało, a powiedzcie, gdzie to jest? (Ciekawe czy się zdjęcie wstawi :P) [a href]http://makmarc.w.interia.pl/tower.jpg[/a] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Pomyliłem się miało być:) Co mi do głowy przyszło, to nie wiem:)
|
|
|
Jeśli nikt się nie zjawi, to chyba całkowicie stracę wiarę w Was ;-) Wedle pomysłu maćka, każdemu stawiam piwo ;-) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ostatni adres !! Zbych
|
|
JA SPRZEDAJE ZA 30 PLN LAPAC POKI JESZCZE MAM...
|
|
takie kozaki to przychodzcie Zbych
|
|
Używano nazwy klub wioślarski, wodny lub też nazwy towarzystwo wioślarskie bez dodatku łomżyńskie. W czasie okupacji zaprzestano działalności. W 1938 r. spłonął budynek przystani wraz ze sprzętem.
|
|
Ładne fotki, ale z fotoradaru jeszcze ładniejsze. A już rzadki numer i odpowiednie wskazanie to pewnie rarytas czyli biały kruk w takiej kolekcji. Zastrzegam, że niczego nie sugeruję. :)
|
|
Szkoda że szkopskie mundury są takie malownicze :) Gratuluję pasji.
|
|
jestem ciekawa jak lsm sprawdza liczniki? z tego co wyczytalam - to ten miernik ktorym strasza JEST TYLKO I WYLACZNIE DO WSTEPNEJ KONTROLI I nie jest zadnym DOWODEM W kradziezy wody. szczegoly http://www.elektryka.com.pl/?a=aktualnosc&id_item=148 . Z drugiej strony tak sie zastanawiam jaki bedzie nastepny krok ```polowania na czarownice``?
|
|
Głupota ludzka nie zna granic! Ludze sami proszą się o śmierć. 21-letni białostoczanin zginął po uderzeniu w drzewo; do wypadku doszło w okolicach Supraśla, mężczyzna jechał na dmuchanej dętce samochodowej ciągniętej przez auto - podała podlaska policja. http://wiadomosci.onet.pl/1285364,11,item.html Pozdrowienia
|
|
Importer gazu, znalazł przyczynę problemów z silnikami zasilanymi LPG. Ich powodem są po prostu oszustwa, przez co jakość paliwa drastycznie spada, a to odbija się na żywotności jednostki napędowej. Jest to po prostu chęć szybkiego zarobku importerów gazu. Polak potrafi. Jak to jest z kontrolą jakości sprowadzanego gazu, może wcale jej nie ma? http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=731424 Zbych
|
|
Hailna jak ten ich licznik coś wstępnie wykryje, to licznik jest demontowany i wysyłany do ekspertyzy. I zgadzam się z MrS niech łapią złodzieji.
|
|
Też ich popieram :) Zbych
|
|
Pomoc niosą wszyscy. Mariusz, znasz Morgana Frimana? :>
|