Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie szczepisz się? Nie korzystasz z usług. |
maruda Mądrzejszy powinien odpuścić, bo tego już czytać nie idzie i mówiąc trywialnie - w d ... już nie lezie. Pasujecie obaj na polityczny ... pozdrawiam .. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie szczepisz się? Nie korzystasz z usług. |
To mu się prafiło jak ślepej kurze ziarnko :) Aż mnie coś ścisnęło z zazdrości :( To mnie przynajmniej do Pułtuska zabierz :):)
|
|
Maruda,Ty jesteś super gość to Cię zabiorę do Tuska,a nie Półtuska.
|
|
Oooo ten ten :):) Spoko koleś jest :):) Można z nim i konie kraśc i imprezowac :) A imprezy robił nieliche :):) Pamiętaqm taka jedną w świetlicy :):) JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
U mnie i u mojej Mariolki takie imprezy to są na porządku dziennym.
|
|
Wiele sklepów nie ma toalet dla klientów, jednak najczęściej pracownicy są ludźmi wyrozumiałymi i pozwalają w nagłych wypadkach skorzystać z pracowniczej. Dwa razy na 6 lat pracy zdarzyło mi się, że rodzic poprosił, żeby dziecko mogło skorzystać i oczywiście się zgodziłam. Nie wiem jakim trzeba być człowiekiem by odmówić dziecku w potrzebie. Maluch ani jego rodzic nie idzie specjalnie do sklepu zrobić siusiu czy coś innego. Sytuacje kryzysowe nie są codziennie, nie przesadzajmy, że dzieciaki zaraz ob.srajtolą łazienki pracowników. Maruda mam takie pytanko do Ciebie. A co byś zrobił, gdyby w środku zakupów coś zabulgotało Ci w brzuszku i nie było by szans, żebyś zdążył dojść do domu, w krzaki czy ustronne miejsce? :) rudy błazen z druhem
|
|
Oczywiście dużo osób. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To i tym bardziej nie było by by czasu na bieganie po sklepie i szukanie sr.acz.a:):) Zresztą miu w brzuchu nie bulgocze niestety bo nie jadam swiństwa:):)
|
|
A mogę prosić o jakieś namiary
|
|
to w końcu jak ?
|