Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny PiSdzielski szkaradny umysł |
masz rację zdolne dzieci są wszędzie w Łomży też Jagiellonia nie jest dobrym wzorem - wybierają fizycznych i idą tylko na wynik, to nie ma wiele wspólnego ze szkoleniem - ilu młodych po szkółce Jagi gra w I drużynie - tułają się tylko po max. III lidze. oglądając się tylko na miasto daleko nie zajdziemy ale to temat na długą rozmowę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny PiSdzielski szkaradny umysł |
mam ochotę na młody tyłeczek!!!masumi!gdzie się Podziewasz??
|
|
Autor: Kurczak (---.centertel.pl) Data: 28-11-12 08:29 MPK aktualizacje zrobiło 18 Listopada Kurczak1980 =======================================> Żadnej aktualizacji rozkładów nie ma, na przystanku Nowogrodzka - Stacha Konwy nadal jest rozkład jazy z 2008 roku!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Czy ktoś z Was orientuje się ile kosztuje ślub w kościele w Kupiskach ? W przyszłym roku planuje ślub i zastanawiam się czy go nie wziąć w parafii narzeczonego. Dziękuję i pozdrawiam
|
|
ludzie na forum się wykruszają, działam na forach od kilku lat i jest to stała tendencja :P na tym forum jestem nowa i dopiero poznaje otoczenie :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |