Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.woka nie odwiedzi ślepego ch... |
Panowie III liga to szczyt możliwości dla ŁKS-u,żeby grać wyżej to trzeba mieć oprócz ambicji i marzeń jeszcze kasę ,a z jaką kasą wy startujecie do II ligi żarty robicie .Taką kasę jak ma ŁKS to i w III lidze ciężko będzie mu się utrzymać.Taka jest gorzka prawda i nic się nie zmieni. Jagiellonia tylko z mlekpolu dostaje milion złotych i ciągle szuka nowych sponsorów .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.woka nie odwiedzi ślepego ch... |
nie tyko strona 4lomza jest blokowana.... strona UM. Łomży też..... ww.google.pl/#hl=pl&tbo=d&sclient=psy-ab&q=um.lomza&oq=um.lomza&gs_l=hp.3..0l3j0i5i30.5339.10616.1.10991.8.8.0.0.0.0.249.1178.0j7j1.8.0...0.0...1c.1.2jez2M9knIU&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=f4c2fe312a032b90&bpcl=39314241&biw=1360&bih=614
|
|
a część po prostu zrozumiała ze nie ma sensu dyskutować co białe czy czarne, a może czerwone tylko wzięła się do pracy bo temu zadupiu nic już nie pomoże ;)
|
|
Ciągle śmigają banery reklamowe, google też działa.
|
|
Daj mu wrócić do czasów kiedy był jeszcze chłopcem. Pomysł z tym helikopterem był ciekawy, ja pokusiłbym się nawet o jakieś auto zdalnie sterowane.
|
|
Dzięki ;) to tez jest jakaś informacja. Bardziej interesują mnie informacje o takich lokalach jak Labirynt, Ryś, Perła...co jak po ile.
|
|
myślę że po 1 grudnia będzie się więcej sal reklamować W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
timonek dzwoniłam pod ten num do Białegostoku dojechac zaden problem tylko ze tam równiez nie wykonują leczenia kanałowego na nfz ,dzwoniłam do nfz i faktycznie kobiety w ciązy maja bezpłatne leczenie kanałowe kazdego zeba i plomby za darmo te lepsze i nie rozumiem dlaczego to jest taki problem ehhh...a morał taki ze niestety trzeba leczyc sie prywatnie tak samo do lekarza ginekologa chodze prywatnie bo na nfz to traktowali jak intruza tak samo badania wszystkie prywatnie ktore nie malo kosztują i jeszcze teraz dentysta to juz całkiem idzie zbankrutować mimo ze pracuje i mam ubezpieczenie niestety nie moge z niego skorzystac to jest przykre oczywiscie jesli była bym bardzo bogata prywatne wizyty zaden problem ale jesli człowiek liczy kazdy grosz a miesiecznie musi wydac z 300 zl na lekarzy to naprawdę zle sie dzieje.
|
|
Niestety, dlatego m.in. coraz więcej osób wierzy, ale nie chodzi do kościoła. To śmieszne - rankingi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |