Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Król Europy Zbawicielem POlski..? |
to prawda , jeśli chodzi o rozkłady , ale co ma Pan Bobowski do rozkladow, jest od tego kierownik.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Król Europy Zbawicielem POlski..? |
Jak sprzątnę po swoim psie i wrzucę to do zwykłego kosza to źle,jak nie sprzątnę to też źle,więc wniosek-po co sprzątać skoro mandat i tak będę miał? I tak myśli większość na pewno. Akcja z tropieniem niesprzątających po psach jest tak samo beznadziejna jak akcja zakazu palenia w miejscach publicznych-ktoś tego kiedyś przestrzegał? Swoją drogą jak to się ma do sprzątania po np.królikach,które przecież też niejeden dzieciak wyprowadza? Wszędzie tylko ZAKAZ WYPROWADZANIA PSÓW a gdzie zakaz wyprowadzania kotów? Albo królików? Albo czy york to pies czy nie pies skoro niektórzy ludzie spacerują z tym zwierzakiem po sklepie niosąc go na rękach? Toż labradorka też mogę do pewnej wagi wnieść na rękach do sklepu i co? Zaraz ochrona mnie wyprowadzi!
|
|
Ja robiłem u pana Kamińskiego, odradzam tam panią Agnieszkę, a polecam pana Grzegorza. Godzina tam kosztowała wtedy 40zł o ile dobrze pamiętam.
|
|
dzięki:) Nie będę ukrywała,że najbardziej interesuje mnie odpowiedz na ostatnie pytanie? Wiecie coś na ten temat
|
|
A co to jest sex??
|
|
trafnie to Edvardzie ująłeś! na tym to właśnie polega, no ten sex. nie wiem co naukowcy na to, ale ja bez sexu żyć bym nie mogła!
|
|
To juz zakonczyles sezon.? Ja to troszku jeszcze pojezdze i niedlugo zakrecam kurek i wykrecam akumulator ;p
|
|
no chłopie, ale żeś dał porównanie każdy ma swoje rozumowanie i każdy zrobi jak zechce to nie jest mus, to nie jest konieczność jednak jedno musze ci przyznać, tak jak ja zawarłem element promowania muzyki tak ty zawarłeś emelement promowania kebabów, mierne porównanie, no ale każdy ma swoje zdanie ;) heh pozdrawiam
|
|
|
|
polecam OSK Andrzej Skrodzki. chyba jest nawet strona internetowa. Dobrze tłumaczy, nie powiem- byłem zadowolony. i jak dobrze pamietam to za godzine 40 zł chyba, ale nie daję pewnosci. Powodzenia na egzaminie!
|
|
sex akurat to samo, czyste zdrowie. Trzeba w tego korzystać jak najczęściej i jak najwięcej. A co do Aspartamu to nie pijam i czuje od razu ze napój jest tym słodzony. Zazwyczaj jest w połączeniu z Acesulfamem K i jest obrzydliwy w smaku... przynajmniej dla mnie Lepiej w to miejsce się potrącać :)
|
|
chelsea, nie napisałeś/aś kto to jest! czy to czasami nie jest "ofiara" przedawkowania kebabu?! tak jakoś od razu skojarzył mi się z naszym expertem z Forum od łomżyńskiego kebabu! nigdy na oczy piękne swoje Go nie widziałam, ale tak od razu mnie "tchnęło"!
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
rafffik25 !!!!!!!!! NA PREZESA PIP-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będziecie zarabiali miliony :):) Tak jak kiedyś juz było :):) rudy błazen z druhem
|
|
debilizm .......!!!! tego juz nikt nie jest w stanie cofnąć ...
|
|
A dla właściciela kufajkę bo chłody idą.
|
|
za ile? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
i proponuje ten temat zakończyć on do niczego nie prowadzi.
|
|
poszukaj sobie na rozklady.com.pl
|
|
KALAREPA zgłoś do Urzędu Gminy, znajdą dla nich miejsce w jakimś schronisku nie wszyscy o tym wiedzą, ale to przecież obowiązek gminy
|
|
Sprzedam 2 bluzy ŁKS-u pasiaka rozmiar XL i czarna rozpinana bez kaptura XL za 100 2 sztuki pisac e-mile taxoweczka1998@wp.pl
|
|
Jak nie znajdziesz to kup na Allegro, jeśli kupujesz od sklepu i nie będzie ci się podobać albo będzie zły rozmiar to możesz im odesłać i Ci zwrócą kasę.
|
|
A my jedziemy razem na weekend do fajnego hotelu ze spa, kolacją itd.
|
|
KALAREPA jeśli możesz rób im zdjęcia,ogłoszenia.Jeśli przypominaja jakąś rasę powiadom odpowiednią fundację.A nawet poproś o pomoc kilka,są takie co zajmują się również kundelkami. Nie wiem z jakim schroniskiem Wygoda ma podpisana umowę.Nie do każdego bym psa zgłosiła.
|
|
:)
|
|
no właśnie? bo mnie to trochę przeraziło... rudy błazen z druhem
|
|
musi ktoś je zabrać na zimie ! ludzie są okrutni, biorą i wyrzucają jak coś zepsutego ! te zwierzątka mają uczucia ***** ***
|
|
Treść jest ukryta
|
|
podbijam pytanie ! :) też jestem tego ciekawa :) odpowie ktoś? w ogóle czy to boli?
|
|
Kożystając z Mozilli i Chrome nie można włączyć 4lomza... Wyskakuje komunikat, że strona ta zawiera złośliwe oprogramowanie... W IE otwiera normalnie...
|
|
Dobry, znalazłam na Por łagody USB -dostęp do internetu. Własciciela prosze o podanie na e-maila jaakiego operatora jest to internet. palopak@palopaklubianki.pl pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Będę jechał do Warszawy 04.12.2012. mam 3 wolne miejsca. kontakt na email. powrót do Łomży 07.12. jeżdżę regularnie na Bemowo (WAT).
|
|
jesli makijaz permanentny to tylko i wylacznie Kinga Arhcacka qw Dermavisage na ul Kapucynskiej lub Agnieszka Szmit na ul. Mazowieciej nikt inny. Widzialam na zywo makijaze wykonane przez te Panie i inne wiec uwierzcie mi na slowo. Wystarczy wejsc w wyszukiwarke i tam znajdziecie w archiwum temat o permanentnych makijazach i tam jest wiele opinii
|
|
Jeśli ludzie będą dokarmiać bezdomne psy, łatwiej będzie przetrwać im zimę na wolności niż w takim schronisku jak w Radysach czy w Kolnie. Psy bezdomne były i będą zawsze, chyba że będzie przymusowa sterylizacja suk.
|
|
a mnie nic nie blokuje :-) (jeśli chodzi o komp.)
|
|
Edvard18 no co Ty...?nie ma to jak pretensje za byle co,życie od razu jest ciekawsze. http://youtu.be/2KBBbSTQf6U ***** ***
|
|
Polecam beauty studio na ul. Mazowieckiej 1 668 235 209
|
|
Skoro gość napisał tutaj to również TUTAJ oczekuje odpowiedzi. Zależy od Twojego wieku i upodobań. Jeżeli jesteś nastolatkiem, to w klubach takich jak Qube czy Quatrro będzie organizowany sylwester. Z tym, że w Quatrro przesadzili z ceną bo wynosi ona od pary 400zł. Wiem, że w nowym, jeszcze nie otworzonym lokalu również będzie sylwester, lecz na razie nie ma większego info. Poza tym, standardowo - Ryś, Labirynt..
|
|
Witam,prośba do administratora !! faktycznie nie można zalogować się bezpośrednio na stronę Łomża 4.pl//.
|
|
Piesek o rudej długiej sierści ( a raczej wygląda ona jak włos) zamieszkał sobie w krzakach/korzeniach przy filarze mostu przy samej wodzie od strony Piątnicy. Piesek jest bardzo wystraszony i nie reaguje na wołanie itp. Podejrzewam że albo komuś uciekł albo jakaś cholera go tam zostawiła bo strasznie wyje z tęsknoty . Zdjęcia nie mogłem mu zrobić bo nie chciał wyjść. Nie zginął może komuś taki piesek?
|
|
fajne ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |