niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy do totalnych kretynów cokolwiek dociera?

ciekawy wzór

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy do totalnych kretynów cokolwiek dociera?

Aha. Czyli policja też w tym palce maczala, także jeżeli spotkam na swej drodze zamiast zielonej strzałki czerwone światło na tym skrzyżowaniu - pojadę w zawadzka!

Nie przyjmę mandatu i sprawę naswietle w sądzie.. Może ktoś tam się zastanowi ze nam małe miasto korkuja sztucznie!

Nie wiem. Ma być korek jak w metropolii jakiejś?

Napisz do mnie na e-maila to prześle numer telefonu i imię osoby która tym profesjonalnie sie zajmuje.

ja ci serdecznie dziekuję za ta propozycję. Domyślam się ,ze faktycznie masz jakis problem . Ja na twoim miejscu poszedłbym na sesje rady i jak akwe na ławe to powiedziła co ci szkodzi - nie zastrzelą cię. Natomiast nie dowalaj swoje gminie bo gmina to także ty. A gminę macie ładna , dobrze zarządzaną i nie jedni wam tego zazdroszczą oj zazdroszczą. Owszem nigdzie nie jest idealnie.

rudy błazen z druhem

Uhm. Mam już swoje lata, ale patrząc na was *młodych* mam wrażenie, że internet dopiero co raczkuje,. :> Chyba, że zwyczajnie sobie jaja robicie :>

Byłem na sesji rady dwa razy. Powiedziałem prawdę popartą kilkoma kilogramami korespondencji wymienionej z UG i innymi urzędami. Wójt odwrócił kota ogonem a ludzie bili mi brawo i co z tego wyszło ?? nic się nie zmieniło. To jest właśnie dobre zarządzanie, mieszkańców traktuje się jak zbędny balast, niestety włodarze nie pamiętają że podatki nie biorą się z powietrza.

http://www.youtube.com/watch?v=1Cniu2kMdUI

zamiast wymieniac kompomenty na poczatek wyciagnij pamiec i wloz ja ponownie aby sie styki nieco przeczyscily. jezeli sie czujesz na silach to to samo zrob z procesorem, kartami ktore masz zamontowane i wtyczkami od zasilacza do plyty glownej. problemem nie musi byc wcale plyta glowna, tylko zasilacz.

Hej wszystkim. Chciałbym zwrócić waszą uwagę na ten , że właśnie tytuł . Chyba nasza policja jest mało domyślna poco staruszce były takie pieniążki potrzebne w szpitalu . :)

Ale jak to mówią w kawale pewnym który zacytuje:
"Przepraszam panie doktorze
-TAK?
_Panie doktorze do której pan przyjmuje
-Do prawej proszę pana do Prawej"

i tym optymistycznym akcentem zakończę swoje wypociny , chociarz w gruncie rzeczy to szkoda mi tej pani na pewno dużo postawiła sobie wyrzeczeń i trudu by odłożyć kwotę z tej marnej renty/emerytury jaką ugotowano nam poprzez państwo POlskie.

marna renta jak była na stołku za komuny to na pewno 6000 tysięcy ma albo i lepiej mój dziadek tylko solidarność gnębił i ponad 5 tysięcy demokracja mu dała .

Sroczak to jakieś pocieszenie dla mnie że nie jest tak tylko u mnie :)
A czy Tobie udało się pozbyć tych napisów?

nie to jest budynek na sprzedaż kino będzie w Łomży dalej

Firefox tez blokuje:) heheheh, wreszcie ktos sie wzial do roboty, jak nie admini to google hahahahah

ktoś pewnie shackował.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org