Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski sPiSek p/ko POlakom na miarę Targowicy |
Zezowate szczęście!Pięknie to ubrane w słowa.Już dawno ktoś powinien powiedzieć tej kobiecie od crsx1,angelfree,andiego żeby przestała tu się wymądrzać!Tym bardziej że nie ma nigdy nic ciekawego do powiedzenia.I to nie forum jest usłane debilami jak to uznała tylko ona jest pustką debilką!Szczekać sobie może do swojego męzusia(a może to crsx1 skoro tak za nim obstaje).jeśli jej na to pozwoli,ale niech uważa na drug ząb.Do tego niech nie robi tego dwa tygodnie przed okresem tylko w trakcie,bo wtedy jest spokojniejsza(chyba tak to martuchnam opisywałaś tu facetom na forum?)Ciekawe co by powiedział męzuś jakby to przeczytał?Zapewne byłby zachwycony swoją otwartą żoną. I o czym to świadczy??O tym kobieto że jesteś pusta jak bęben. Nie musisz mi odpisywać bo rzadko tu wchodzę,także jutro o tym wpisie już zapomne;-)Miłego wieczoru życzę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski sPiSek p/ko POlakom na miarę Targowicy |
Nie zauważyłeś jednej zasadniczej rzeczy.... Ja nie napisałam, że w tej sytuacji postąpił źle i za to go nie skrytykowałam. Mi chodzi o "resztę" jego wspaniałych poczynań, bo on też nie jest święty (jak każdy z nas z resztą). Pan Bieńczyk też kiedyś złamał prawo i tego już nie widzisz??? A że jest "aferzystą" to już inna sprawa. Chcesz to napisz do admina, żeby usunął mój post jeśli uważasz, że napisałam nieprawdę. Ja mam swoje zdanie i go nie zmienię. Jakby był taki super w w ogóle to spełniłoby się to jego marzenie bycia wójtem ale widać ludzie mu nie zaufali i o czym chcesz dyskutować?? Ja mam swoje zdanie, Ty swoje- całkiem normalna rzecz. Ale pamiętaj, że kij ma zawsze dwa końce i nikt nie ma czystego sumienia. Z całym szacunkiem- miłej nocy :)
|
|
Odpala za którymś razem,a jeżeli płyta poszła czy to opłaca sie naprawiać?
|
|
Tez mam te denerwujace napisy. Dzwon do vectry w ich sprawie, bo noc TV nie zdzialasz (wyswietlaja sie zarowno na nowym TV jak i starociu kilkuletnim).
|
|
Mam pytanie czy gdzieś w Łomży jest ktoś kto potrafi robić tatuaże ? proszę bez głupich odpowiedzi.. pytam czy jest może ktoś taki kto robi to jako hobby albo kiedyś robił.... chodzi mi o Łomżę ,a nie po to żeby gdziekolwiek jechać ..
|
|
no cóż :) Kino Millenium idzie do likwidacji. Chcieliście miec kino 3D to wam zrobili a teraz do niego nie chodzicie. rudy błazen z druhem
|
|
hmm, ja spojrze na to troche z innej strony.... Moze wreszcie to jest znak zeby panowie ze speed przestali sie opier**** i wreszcie zaczeli cos robic z ta strona? Od 2005 stoi w miejscu.....................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |