Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka wreszcie schudnie... |
nie lepiej wyrwać xd niż 1 tyz za zeba rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka wreszcie schudnie... |
ile dajesz?
|
|
**** YOU CASE BACK :P
|
|
wyrywanie tez moze powodowac komplikacje - np suchy zebodol.
|
|
ZUS na rozpoczęcie działalności przez pierwsze dwa lata wynosi 200 zł:):) Więc tak bardzo was nie zje . A posadki miejskie niestety nie są dla was:):):) Dobrze było by siedzieć 8 h w ratuszu i zajmowac się niczym ? Albo w ZUSie? Nie ma tak lekko , za ciency jesteście do tej roboty studenciki z łomzyńskich uczelenek :):) rudy błazen z druhem
|
|
ponoc "babki" tak czasami maja ;)
|
|
witaj, ja jak tylko zagospodaruje trochę czasu to podjadę i naniosę tą nanopowłokę w Nordglass zobaczymy jaka będzie szyba po tym zabiegu. rudy błazen z druhem
|
|
Widzisz Garbaty Aniele jak ci się dostało? Nauczka że łomzyńskiej chołocie nie warto więcej płacić niz 1000 netto :)
|
|
W takim przypadku to na pogotowie się idzie , a nie na izbę przyjęć, tam przyjmują do szpitala na oddziały, wskazane na skierowaniu. Nie wiem o co ci biega, ale nie tu uderzasz.
|
|
Mam do oddania 5 małych kotów (3 koty, 2 kotki). Aktualnie mają 2 tygodnie, więc do oddania będą ok. 13 stycznia 2013 r. Umaszczenie takie jak na zdjęciu. Koty są ciemniejsze, jedna kotka jasna, a druga biało-czarna. http://imageshack.us/f/191/dsc0188sj.jpg/ Kasia..
|
|
Leczenie kanałowe tylko pod mikroskopem w przeciwnym razie ząb może psuć się od środka
|
|
A u mnie pralka nie wiruje zna się ktoś?
|
|
Nic się nie bój. Te psy wywożone na wieś bardziej boją się Ciebie niż Ty ich. Wiem to z autopsji. Zresztą co tu dużo mówić. Moja mama, która została na wsi, kiedyś przygarnęła sukę owczarka niemieckiego ze szczeniakami, ostatnio niecały rok temu przygarnęła drugą sukę i też owczarka niemieckiego. Ludzie wywożą psy na zimę, nie mając serca. Pamiętam jak po wsi kiedyś latał taki duży kaukaz, zawsze podchodził do ręki i dawał się pogłaskać, a jak miałeś jedzenie to nawet sztuczki robił, sąsiad go przygarnął.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |