Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bill Gates, Jeff Bezos i Al Gore zainwestują miliony dolarów w produkcję „mięsa” z grzybów |
reklama z dołu strony
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bill Gates, Jeff Bezos i Al Gore zainwestują miliony dolarów w produkcję „mięsa” z grzybów |
zielona_biedronko Twoje ostatnie zdanie jest w stu procentach trafną odpowiedzią dlaczego w tak dużych sieciowych sklepach nie ma toalet, w sklepach gdzie zostawiamy co miesiąc całą swoją wypłatę...:D A gdy zdarzy się tak sporadyczny przypadek jak autorce tematu to my klienci jestesmy traktowanie jak zwykli intruzi...
|
|
Re: Bill Gates, Jeff Bezos i Al Gore zainwestują miliony dolarów w produkcję „mięsa” z grzybów |
czasami czytam te forum ale takiej idiotki to jeszcze niepoznałem po co ona wogle tu siedzi i piszę to nie forum dla profesorów tylko dla każdego
|
|
Witam! Interesują mnie opinie dotyczące powyższego adwokata? Głównie chodzi mi o sprawy karne. Z góry dziękuje za wszelkie opinie! Pozdrawiam!
|
|
W końcu jakaś ciekawa alternatywa. Ja już robiłem rekonesans i zdecydowanie się przeniosę. Full sprzętu- nowego i fajny lokal. Karnet 80zł i czynne cały tydzień. Warto pójść i ocenić samemu.
|
|
Za złą opinię Kozioł pozwie do sądu.
|
|
może jeszcze jakieś propozycje?
|
|
Ok rozumiem. A w jakich godzinach czynne?
|
|
9626 najtaniej bo emeryci policyjni i wojskowi :)
|
|
a mnie to nie przeszkadza.każdy robi to na co ma w danym momencie ochote.jeden lubi zapach fiołków drugi jak mu nogi śmierdzą.więc sobie piszemy co chcemy i gdzie chcemy. Kasia..
|
|
dokładnie , dziura w dachu i montaż , wówczas najlepiej to pracuje. Ale w sumie do tego to już raczej trzeba złapać bakcyla , najczęściej ludzie wybierają tymczasowy montaż na magnes , moim osobistym zdaniem w takim przypadku ML145 sprawdzi się najlepiej
|
|
W takim razie odpada, ponieważ samochody są zmieniane bardzo często. Szybko poszło¦) Dziękuję wszystkim za podpowiedzi Tobie Trucker również za dokładne wyjaśnienia¦) Pozostało już tylko allegro.pl i kolejny prezent z głowy.. Miłego wieczoru
|
|
jak sprawdzić ile mb zostało w internecie orange na kompie?pomóżcie ;) Kasia..
|
|
EKSPRESOWE DRUKOWANIE !! Ekspresowe wydruki- możliwość przesłania plików do wydruku na e-mail wraz ze szczegółowym opisem i nr kontaktowym . Kasia..
|
|
jaaaaaaaaaa Jak się zdecydujesz wybrać w trasę to się przekonasz :)
|
|
Na stronie Orange po zalogowaniu się nie widzisz ile pozostało Ci z pakietu? Kasia..
|
|
No z tymi skuteranmi to jakas plaga hehe. Pakero ooj gdybym nie mial watpliwosci co do motoru to chetnie bym sie wybral np. gdzies na mazury. Pewnie masz jakies fajne miejsca obcykane. Chyba ze doprowadzilbym go do porzadku na sezon to nie widze przeszkod :)
|
|
no Toś Zenit reklamę im zrobił...musi latoś i ja się tam wybiorę. Kasia..
|
|
A gdzie to dokładnie jest? Kobiety też tam przychodzą? :) Kasia..
|
|
Witam, jestem zmuszona wybrać się do dentysty na kanałowe leczenie zęba, ale cenę którą usłyszałam od dentysty do którego chciałam się udać zmroziła mój portfel (mowa o kwocie bliskiej 1000zł). Zastanawiam się zatem jakie są ceny leczenia kanałowego zębów w Łomży i czy warto zapłacić tak dużą kwotę? Jeśli już to chciałabym mieć pewność, że leczenie będzie wykonane bardzo starannie i skutecznie. Nie chciałabym bowiem wydać 1000zł na zęba, którego za pół roku będę musiała usunąć... Dlatego chciałabym prosić Was o swoje opinie związane z kanałowym leczeniem zębów... Pytam o to którego z dentystów polecilibyście do kanałowego leczenia zęba? Ile wizyt było potrzebnych? Ile kanałów mieliście do leczenia? Jaki był końcowy koszt leczenia oraz czy było warto ?? Ps. Do tej pory nie miałam problemów z zębami pojawiły się one ostatnio po urodzeniu dziecka... Ps.2 Strasznie boję się, że znieczulenie będzie za słabe, bo jeden z wcześniejszych dentystów dał mi, aż 3 zastrzyki, a ja mimo tego wszystko czułam... Lekarz mówił, że powinnam iść rodzić i nie powinnam nic czuć, a jednak... Bardzo proszę o szczerą odpowiedź w temacie za co z góry dziękuję i pozdrawiam. rudy błazen z druhem
|
|
Przepraszam za post pod postem, ale jeszcze co do znieczulenia i leczenia. Na pierwszej wizycie dentysta powinien zatruć zęba. Kolejna wizyta jakoś chyba po tygodniu i wtedy już żadnego bólu nie powinnaś czuć, bo ząb będzie zatruty. Nakładanie trucizny nie boli. Ja znieczulenie biorę, bo jestem panikarą ;) Kasia..
|
|
Do"drzewko szczescia", Wyslalam Ci nazwisko lekarza, ktory podal mi ta cene na maila takze sprawdz a bedziesz wiedziala... Od razu tlumacze sie, ze nie chce pisac na forum ogolnym nazwiska tego lekarza, gdyz jeszcze ktos oskarzy mnie o jakas konkurencje, znieslawienie itp...Tym ktorzy beda chcieli znac nazwisko tego lekarza wysle wiadomosc na maila... Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |