niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie śmiało się spytam. Kiedy zorganizowana grupa przestępcza Brochy zwróci skradzioną kasę pobraną w ramach nielegalnych premii?

jesli chcesz sie skutecznie bronic nie bierz adwokata z niewielkiego miasta takiego jak np. Łomża w ktorym masz sprawe, bo na pewno na koniec bedzie Cie przekonywal zebys dobrowolnie poddal sie karze .... to wszystko na co ich stac bo znaja sie wszyscy jak łyse konie

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie śmiało się spytam. Kiedy zorganizowana grupa przestępcza Brochy zwróci skradzioną kasę pobraną w ramach nielegalnych premii?

Treść jest ukryta

Re: Nie śmiało się spytam. Kiedy zorganizowana grupa przestępcza Brochy zwróci skradzioną kasę pobraną w ramach nielegalnych premii?

to rodzina dalszej rodziny.

Tu podaję numer do osoby organizujacej zbiorke niezbednych rzeczy oraz żywności dla tego małżeństwa.
519614992

a tu mail w sprawie jakichkolwiek pytań -> wercia1250@wp.pl

rudy błazen z druhem

Zgadzam się z wami , ale sądzę, że to normalne, że każdy chce zarobić bądź dorobić w czasach, gdy każdy chce się uczyć a w rodzinie czasami jest jedna osoba pracująca. Wina leży wyłącznie PO stronie rządu, który robi wszystko, żeby nie było pracy niszcząc zakłady pracy i gnębiąc pracodawców. Obsadzają swoimi miejsca pracy, a innym POzostaje kraść.Jako osoba pracująca niestety żal mi drugich, bo wiem co znaczyło by dla mnie brak pracy. Widzę ten problem ludzi młodych ale i tych w innym wieku.Niestety jako jednostka zasypywana jedynie obelgami na tym forum nie mogę POmóc. POzostaje mi tylko czytać i patrzeć, że coraz gorzej dzieje się z naszą niedoszłą zieloną wyspą.

zjazd przy rondzie w strone mostu też jest powalający.żeby tam miejsca nie było to takie rozwiązanie musiałoby być
co za uczony zezwolił na takie rozwiązanie

polecam : 787668228 - Pralki, lodówki, Sprzęt gospodarstwa domowego

Jestem pracodawca a rząd mnie gnębi.

Zatrudniam 6 pracowników którzy mają miesięcznie po ok 4 w sezonie 5 tys.

Myślę zamknąć temat i wyjechać za granicę

Przeslijcie mi na maila gdzie taka cene dostaliscie. Dzieki

800252524

Skargę najlepiej złożyć do rzecznika praw pacjęta przy NFZ, oczywiście na piśmie.

a czy byłeś u swojego lekarza rodzinnego, który cię leczy , bo z tego co piszesz to antybiotyk działa, chyba on decyduje kiedy masz się zgłosić do szpitala i wystawia ci skierowanie? A byłeś na pogotowiu bo z tego co piszesz to chyba nie, jeżeli nie byłeś u rodzinnego ani na pogotowiu to chyba nie działo się nic strasznego z twoim zdrowiem. Myślę że od przeziębień jest instytucja lekarza rodzinnego i ewentualnie pogotowie a nie szpital. Szpital jest dla poważnie chorych a nie jest przychodnią lekarza rodzinnego. Poza tym skoro byłeś taki chory to czemu nie wezwałeś pogotowia - coś twoje żale nie trzymają się kupy i nie przekonują mnie. Jak ja trafiam do szpitala od lekarza rodzinnego to nie mam problemu a ostatnio jak czekałam w kolejce to ciągle ktoś się wcina bo nie poszedł do rodzinnego, bo mu słabo a potem zadowolony idzie do domu i komentuje że już nie musi iść do rodzinnego bo mu się udało i maszeruje do biedrony. Ludzie trochę sensu w tym co robicie by sie przydało.

witam.Nisestety ja tez mam zazalenia do naszego szpitala ,a raczej jego personelu wyzszego w stosunku do obslugi pacjenta.Lekarze,skargi ,oj to taki temat,z ktorego lekarz zawsze sie wywinie.2 lata temu zachorowala moja mama,bole glowy nie byly takie normalne,tez nosze bialy fartuch ale nie pracuje w szpitalu.1 oddzial ratunkowy,potem szpital,obsluga diagnostyka za 1 razy brak zarzutu,2 raz pojawila sie goraczka i bol glowy nadal nie przechodzil lekarz rodzinny leki,znow pogotowie,zastrzyk,nastepny dzien badanie dna oka nic,nadal bol glowy,trafilismy znow ze skierowaniem do szpitala,Pani ordynator zeszla nawet nie zdiagnozowala,obsluzyla tylko pacjenta przywiezionego karetka ,ktory z zadnym ciezkim przypadkiem nie trafil na izbe,na prosbe mojego brata przysteplowala tylko ,ze odmawia przyjeca do szpitala.Nastepny dzien znow bol glowy,wiec dobrze,ze nie naleze do osob ,ktore rozkladaja rece zadzwonilam do szpitala W Bialymstoku,Choroszczy i trafila na ostry dyzur,zrobiono tomograf wynik OPONIAK MOZGU.A gdyby to byl Tetniak?
i co z tego,zebym udowodnila zanidbanie drastyczne lekarza ,bo dowod mialam na dloni,odmowa i wynik,ale zycia nikt by jej nie wrocil.BARDZO ZALUJE ,ze nie zrobilam wtedy z tym uzytecznosci.Moze gdyby pacjenci skladali wiecej skarg wtedy zamiast lekarze o pieniadze ,zaczeli dbac by o pacjenta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org