Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Limit długości życia to max. 75 - taki postulat wysunęła lewica, a konkretnie... |
president o tych wymiarach trochę lepszy ale cena i guma przemawia za sirio bo co będzie jak mu znów odetną ??? chłop bez anteny to jakby nie chłop ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Limit długości życia to max. 75 - taki postulat wysunęła lewica, a konkretnie... |
na ogłoszeniach różnych(8strona moze dalej) jest prosba o pomoc dla rodziny z dzieckiem 4 msc.dzis jest pochowanie babki tego bobasa,która była na emeryturze i ona utrzymywała 4osoby,mieszkają w nieludzkich warunkach(gdzies koło kolna) brakuje im dosłownie wszystkiego.podany jest numer mozna zadzwonic i zapytac tej kobiety co odbierze czego im najbardziej potrzeba.brakuje mebli,ubran,pieniędzy,pieluch,odzywek.NIE BĄDZMY OBOJĘTNI.
|
|
Re: Limit długości życia to max. 75 - taki postulat wysunęła lewica, a konkretnie... |
Po mieście bez sensu to jeżdżą ale skuterami dookoła np. dworca. Jak ktoś ma coś większego to uwierzcie, że samo miasto nie daje takiej frajdy jak trasa ... Co do Max Bike to korzystałem z ich usług trzy razy (fakt gum tam nie zmieniałem) i nie zdarzyło mi się aby coś było nie tak.
|
|
Autor: Tenis (---.30.116.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 27-11-12 17:40 czasami czytam te forum ale takiej idiotki to jeszcze niepoznałem po co ona wogle tu siedzi i piszę to nie forum dla profesorów tylko dla każdego no teraz normalnie sie usmialam..zalozycielce tematu chodzilo o cos zupelnie innego..ale jak nie rozumiesz to powiem ci wiekszymi leiterami tak jak sie tlumaczy malym dzieciom JAK NIE MASZ NIC KONKRETNEGO DO POWIEDZENIA NA DANY TEMAT WOGLE SIE NIE UDZIELAJ.CZASEM LUDZIE PROSZA O POMOC A NIE DENNE TROLOWANIE BEZ SENSU no chyba teraz zrozumiales Kasia..
|
|
Witam! Wpadłem na pomysł.Czemu by nie założyć drużyny piłki ręcznej dla mężczyzn skoro mamy już kobiecą sekcje to warto nad tym pomyśleć.Na pewno wiele osób by było zainteresowanych.Słyszałem o jakiś szkolnych klubach ale to pełna amatorka, a mi chodzi o taki klub w który by grali 17-20 latkowie (drużyna seniorów). Własnej hali nie mam i jestem zupełnie zielony w tym temacie żeby założyć taki zespół, pełnoletni też nie jestem.Potrzebny by był jakiś trener który robił by to z przyjemności nie dla pieniędzy oraz sponsor. Czy są jacyś chętni żeby się tym zająć?I czy to w ogóle dobry pomysł ?
|
|
Dalej przyjmują. Wystarczy im przywieźć. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |