Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Steinmeier: Niemcy chcą przejąć przywództwo w Inicjatywie Trójmorza |
babka... przepłaciła za kebab a wiadomo gdzie najtaniej i najepiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Steinmeier: Niemcy chcą przejąć przywództwo w Inicjatywie Trójmorza |
zezus inteligencja to ty sie nie popisujesz od kilku dni..szukasz zaczepki sam ale jednak admin kasuje twoje posty..jedyny z niego dobry pozytek..
|
|
Re: Prezydent Steinmeier: Niemcy chcą przejąć przywództwo w Inicjatywie Trójmorza |
Tapicerkę też piorą. Byłem tam już dwoma samochodami na praniu i rewelacja. Polecam. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Proszę zapytać jego osobiście ,wiesz doskonale gdzie pracuje, więc nie widzę problemu żeby to zrobić......
|
|
. 19621 a bezpłatny nr do nich: 800-880-400
|
|
Hmm, generalnie szkoda, że nie podałeś więcej informacji dotyczących np. tego jaką ilością pieniędzy dysponujesz czy generalnie jak trwałe ma być to ogrodzenie. Teraz, to jest trochę wróżenie z fusów, a ja nie chciałbym mieć na sumieniu twojego złego wyboru. Nie mniej jednak, jeżeli już mam coś proponować to myślę, że zgodzę się z użytkownikiem Kajtkiem. Plotbud jest całkiem niezłą firmą w tej dziedzinie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |