poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Steinmeier: Niemcy chcą przejąć przywództwo w Inicjatywie Trójmorza

babka... przepłaciła za kebab a wiadomo gdzie najtaniej i najepiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Steinmeier: Niemcy chcą przejąć przywództwo w Inicjatywie Trójmorza

zezus inteligencja to ty sie nie popisujesz od kilku dni..szukasz zaczepki sam ale jednak admin kasuje twoje posty..jedyny z niego dobry pozytek..

Re: Prezydent Steinmeier: Niemcy chcą przejąć przywództwo w Inicjatywie Trójmorza

Tapicerkę też piorą. Byłem tam już dwoma samochodami na praniu i rewelacja. Polecam.

rudy błazen z druhem

Proszę zapytać jego osobiście ,wiesz doskonale gdzie pracuje, więc nie widzę problemu żeby to zrobić......

.
19621 a bezpłatny nr do nich: 800-880-400

Hmm, generalnie szkoda, że nie podałeś więcej informacji dotyczących np. tego jaką ilością pieniędzy dysponujesz czy generalnie jak trwałe ma być to ogrodzenie. Teraz, to jest trochę wróżenie z fusów, a ja nie chciałbym mieć na sumieniu twojego złego wyboru.

Nie mniej jednak, jeżeli już mam coś proponować to myślę, że zgodzę się z użytkownikiem Kajtkiem. Plotbud jest całkiem niezłą firmą w tej dziedzinie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org