Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...on nie winien... |
Co ulica to kosciol i biedronka ,co 100m swiatla . To sa usprawnienia .A Jescze niedawno SM Perspektywa to bylo osiedle mieszkaniowe . Jak powstala stokrotka to juz zaczol sie wiekszy ruch na zawadzkiej ,a jaki bedzie po otwarciu nastepnego sklepu? Miasto powinno miec dzielnice przemyslowa ,handlowo-uslugowa w pewnej odleglosci od osiedli mieszkaniowych. Teraz czekamy na obwodnice miasta ,to mam nadzieje zmiejszy ruch na drogach miejskich ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...on nie winien... |
Czy jest mozliwosc zeskanowania w Łomży rysunkow w formatach a3 lub jeszcze wiekszych.. w jakiejs drukarni czy cos ?
|
|
Na Zawadzkiej też dobre jaja światła które są na wysokości Venedy działają - i tu nie wiem poco?! a te co do Ks.Anny to już nie od kilku dni więc poco to robić takie światła które nie działają lub do niczego nie służą w danej chwili ?! jak pisałem że będą jaja i na rondzie przy ZUS i na tych światłach to co nie którzy wyśmiali a teraz jednak do dup* - również skrzyżowanie z Wyszyńskiego jest bardzo super zrobione że tam osobówką trzeba uważać a co dopiero Tirem jak zajedzie do biedronki ohoh...
|
|
Ha ha ha. Co tu wspierać.
|
|
napewno uroczyste rozdanie nagród w ratuszu, są efekty są i nagrody :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |