Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pazerny jak ksiądz |
Cześć !!! mam pytanie przebywałem w USA 10 lat placiłem składki rentowe chciałbym się dowiedziec czy przysluguje mi emerytura mam 60lat proszę o odpowiedz z góry dziękuje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pazerny jak ksiądz |
Witam! ma ktos moze z Was, odpowiedzi do tego MS? Ma ktos do odsprzedania? Bylbym bardzo wdzieczny! Pozdrawiam
|
|
A bardzo dobrze ze wlaczaja, a jak ktos na ulice wejdzie w sluchawkach.? A jak cos innego sie wydarzy? tylko przy tym trzeba uzyc wyobrazni hehe:)) A wlaczaja syreny tylko po to zebys rzepicha nie mogla spac:D hihi i baardzo dobrze :)
|
|
najważniejsze to na bieżąco się uczyć. to klucz do sukcesu.
|
|
@olsztyn -> ja czekałam ponad miesiąc.
|
|
jedzie jutro ktos do Olsztyna i ma 2 miejsca wolne???? albo okolice
|
|
piszcie wiecej o takich rzeczach i napiszcie co znalezliscie typu bamby zapaqlniki itp myslicie ze nie ma komorki walczacej z takim czyms?? znam przypadki ze niby sie tez lapali na forum umawiali na wyjscia razem do lasu potem pokazywali sobie co jeden czy drugi znalazl a po paru dniach ten sam pan zawital w mundurze do domu he ludzie myslcie troche bez kitu
|
|
Cudze dzieci trzeba uczyć , cudze.!!!
|
|
dzięki wielkie
|
|
kitejumper! Wyjales mi to w ust. Jest po prostu masakra teraz. Co usprawnienie to wolniej, dłużej. Jestem ciekaw kto to wszystko tak pierdzieli... Bo ktoś jest odpowiedzialny za te zmiany ma gorsze!
|
|
Nic się nie dzieje. Wszystko gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |