Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczepionki darem boskim |
Witam gdzie można w łomzy przerobic ps2 i ile to by kosztowało ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczepionki darem boskim |
Warszawa Lotnisko 4x dziennie . www.zakexpress.com.pl , info ;726103103 .887103104
|
|
zobacz tutaj: http://www.carpooling.pl/
|
|
kurczak proszę Cię bardzo, rozkłady na ul. Nowogrodzkiej przystanki Stacha Konwy i nie pamiętam nazwy ale ten przystanek przy Nikodem Club, rozkład jest z 2008 roku... Co do tej tolerancji to rozumiem spóźniający się autobus ale przyjeżdżający za wcześnie to przesada, kilka razy zdarzyło mi się spóźnić na autobus, który przyjechał za wcześnie...
|
|
super! o tym nawet nie słyszałam. jak nie na święta w ogóle się przyda :)
|
|
Ja jestem prosty chłop i mi wiele nie trzeba. Byłbym szczęśliwy, gdyby moja wybranka założyła nową, sexowną, prześwitującą czarną koszulę nocną i do tego czarne koronki. No i żeby mną się zajęła tego wieczoru :D O coś takiego :) rudy błazen z druhem
|
|
Ja jestem prosty chłop i mi wiele nie trzeba. Byłbym szczęśliwy, gdyby moja wybranka założyła nową, sexowną, prześwitującą czarną koszulę nocną i do tego czarne koronki. No i żeby mną się zajęła tego wieczoru :D O coś takiego :)
|
|
jesli Twoj facet lubi sprzed wkretow lub cos w tym stylu i nie ma to czemu nie... http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2793206607&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=84
|
|
hehe KTO CI TAKICH BAJEK NAOPOWIADAŁ hehe to chyba nie KMP a KWP hehe
|
|
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego wraz z zarządem klubu i podmiotami współpracującymi po raz czwarty pomogą potrzebującym. Tym razem odbiorcą akcji „Kibice dzieciom” będzie Dom Samotnej Matki w Nieławicach koło Wizny. Dom Samotnej Matki zamieszkują dotknięte przez los kobiety wraz ze swoimi dziećmi. Bardzo często są to ofiary przemocy domowej, ubóstwa a także innych przykrych zdarzeń. W ośrodku brakuje dosłownie wszystkiego. Począwszy od jedzenia przez artykuły higieniczne kończąc na opale. Dom Samotnej Matki nie otrzymuje najmniejszej pomocy od państwa! Jesteśmy zaskoczeni, że państwo Polskie nie jest w stanie zapewnić podstawowych warunków bytowych dla potrzebujących! Mieszka tam ponad 50 dzieciaków wraz ze swoimi matkami, które czekają na jakąkolwiek pomoc. Po tym co zobaczyliśmy – uwierzcie na słowo – sytuacja jest bardzo poważna My, jako kibice ŁKS-u nie możemy zostać obojętni i musimy przejąć rolę nieudolnego systemu. Każdy kto może wspomóc akcję w większym stopniu lub ma jakieś propozycje proszony jest o kontakt do: - sklepiku klubowego ŁKS-u na Starym Rynku - osób z grupy Export Boys poprzez nasze forum - poprzez dział kontakt na stronie Zbieramy następujące rzeczy: - żywność długoterminowa (ryż, makaron, herbata, kawa, kakao, mąka, cukier, kaszki dla dzieci itp.); - artykuły chemiczne (proszki do prania, papier toaletowy, pasty do zębów itp.); - pampersy; - odzież i obuwie – począwszy od niemowląt do młodzieży oraz kobiet (oczywiście w godnym stanie, bez bielizny – chyba że będą to rzeczy nowe); - koce, pościel i prześcieradła; - sprzęt gospodarstwa domowego, jeżeli ktoś posiada sprawną bezużyteczna pralkę to będzie ona przydatnym darem (pralki typu „frania”, tez będą się nadawały); - artykuły papiernicze (długopisy, mazaki, kolorowanki); - zabawki; - kosmetyki. Są to tylko najpilniejszych potrzeby, każda inna rzecz jest mile widziana. Zebrane rzeczy i artykuły możecie przynosić do sklepiku klubowego na Starym Rynku w Łomży codziennie od Wtorku do Piątku w godzinach 10:00-17:00. Planowana data zakończenia akcji to 21 Grudnia 2012. http://elkaesiacy.net/2012/11/kibice-dzieciom-po-raz-czwarty/ http://elkaesiacy.net/forum/viewforum.php?f=14
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Gdzie w okolicach Lomzy mozma kupic tani pellet???
|
|
poszukuję dobrego adwokata do spraw majątkowych. doradźcie mi proszę kogoś, kto szybko i konkretnie doprowadzi sprawę do końca.
|
|
795-180-284 Polecam
|
|
mec. Anusewicza polecam
|
|
Serio? Z powodu rozdania nagród włączyli syreny?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |