Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wóda czyni cuda (kolego) |
Ponadto dorzucę że na tym portalu w fotogalerji są umieszczone fotki wykonane przez łomżyniaka Lesia Wiśniewskiego on działa w stowarzyszeniu łomżyńskich fotografików, tam można też znależc jego adres internetowy można sę z nim skontaktować i na bank Wam w tym pomoże w zakresie fotografji itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wóda czyni cuda (kolego) |
pelna amatorka panowie!!!! łks jest cienki jak **** weza bez boguskiego !!!! to on byl tym kim beks jest w realu madryt ( zastosowac duza skale ) i teraz bedzie juz tylko coraz gorzej...coraz gorzej !!!! pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Po co czekać do drugiej? Zegarki przestawiasz, kiedy tylko chcesz :D Jest ślicznie, coraz więcej sygnałów, że wiosna jest JUŻ :) Naprawdę, już za nią tęskniłam :) Aż mi się mordka śmieje Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Kochana młodzieży ruszcie szare komórki. Dla ułatwienia dodam do zdjęć Ptysia80 jeszcze jedno tej samej ulicy. Pozdrowienia Zbych
|
|
Zrobiłem na gazie ponad 150 kkm i nic się nie dzieje z silnikiem , do nowego nabytku zakładam sekwencję i wiem , że po roku mi się zamortyzuje. Srednio trzeba liczyć 45% oszczędności. Ponadto gaz jest bardziej ekologicznym paliwem niż np. benzyna.
|
|
Obrazek wrzucasz na strone http://imageshack.us/ później jak doda masz ,odnośniki do tego zdjęcia , bierzesz jego adres , żeby wstawić tu na forum piszesz [ img ] link do zdjęcia [ / img ] ( oczywiście bez spacjii ) no i gotowe ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |