Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje? Czopy na samą myśl o ryżym dostają rozwolnienia. |
Stary Sieciej wyszedł przed budę bartniczą, żeby dorzucić nieco drew do ognia, pykającego w jamie wygrzebanej w piasku. W samą porę. Albowiem płomyki zaczęły szybko przygasać, zaś od pobliskich rozlewisk i wądołów pozostawionych jeszcze wiosną przez kapryśną Narew nadciągała wieczorna wilgoć, a wraz z nią i ziąb przenikający do szpiku kości. Zaledwie bartnik zawrócił w stronę szałasu, jego rękawów uczepiło się dwóch zuchowatych wyrostków. Byli to Cieszko i Zdzieszko, jedyni synowie Siecieja, urwipołcie i psotnicy dobrze znani w okolicznych borach. Bliźniacy, jak przystało na bartnikowych synów, podobni byli do siebie niczym dwie kapki lipcowego miodu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje? Czopy na samą myśl o ryżym dostają rozwolnienia. |
Jakoś w PRLu nie było takiego problemu,dzieci stały od rana w kolejkach (matka rano przed wyjściem z domu dała dziecku komunikat-wyszczyj sie przed wyjsciem bo potem nie będzie gdzie) i jakoś wszyscy żyli i żyją i żyć będą i nie widzą problemu,że w sklepie typu biedronka nie ma wc. Jak zresztą w większości sklepów. Może jeszcze przewijak dla dzidziusiów zrobić mają? No weźcie się zastanówcie.
|
|
joanna12 oj tam oj tam masz normalnego faceta pewnie jak by zauważył że się z Tobą spotykam to by miał chęć wryją dać jestem pewien w 1005 żeby tak się zachował . Ps to nie jest forum wiem bo pisuje na forach angielskich francuskich rosyjskich hiszpańskich wiec opekany jestem w temacie.
|
|
Żebym ja sie z Tobą choć raz spotkała to bym musiała na głowę upaść,weź wytrzeźwiej.
|
|
sądzimy ze to najlepsza siłownia! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |