Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przezorny zawsze zaszczepiony |
nie czytuje faktu dla twojej wiadomosci...poza tym mops nigdy nie da az tyle kasy ludziom biednym..za to ci co maja i tak od nich kase dostaja...tak sie sklada ze wiem co znaczy zyc bez pieniedzy idiotko..i nie pieprz mi tu.. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przezorny zawsze zaszczepiony |
martuchnam dyskutujmy, ale nie ma sensu się wyzywać. Każdy może swoje zdanie przecież wyrazić.
|
|
Witam. Jakiego polecicie męskiego fryzjera w Łomży? Dodam że jestem w dość młodym wieku więc chciałbym że tak powiem "młodzieżową" fryzurę. Pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Ja polecam Ćwikłę w piwnicy na Mickiewicza
|
|
a "Ćwikła" tak dokładniej gdzie się znajduje? Jakieś inne propozycje ? Pozdrawiam
|
|
W gminach często pomagają ale swoim znajomkom, co wielokrotnie prasa opisywała.
|
|
Którą siłownie polecacie?
|
|
joanna12 no weź paplik i Ty z jaki z niego facet zanim by przystąpił do sexu to by musiał odpieprzyć swą litanie. Ojej ale masz gust....
|
|
Najlepiej podpytac sie jego, albo przysłuchac o czym mowi, co by mu sie przydało...poza tym nie napisałas w jakim wieku jest ta osoba, to by juz duzo pomogło z pomysłem a tak ciezko pomoc...
|
|
stokkkrotka w Łomży jest Łomżyńskie Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami. Niestety jest w nim niewiele osób.Gdyby było więcej, więcej można by zrobić. Każdy,kto kocha zwierzęta i ma chęć niesienia im pomocy jest mile widziany.
|
|
Nie szukam facetów bo już mam i to jak najbardziej właściwego,ale stwierdzam że nie ten temat opisujesz na forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |