Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Sądu Rejonowego w Łomży II Wydział Karny wpłynął publiczny akt oskarżenia skierowany przez Prokuraturę w Łomży przeciwko pracownikowi ZDP w Łomży Kazimierzowi P., |
Lepiej ucz dzieci itp ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Sądu Rejonowego w Łomży II Wydział Karny wpłynął publiczny akt oskarżenia skierowany przez Prokuraturę w Łomży przeciwko pracownikowi ZDP w Łomży Kazimierzowi P., |
Drzewko Szczęścia ma rację,tak samo jak Edvard18. Jeżeli są w bardzo trudnej sytuacji to może poszukajmy pracy dla tego pana,bo najgorsza pomoc to dać im wszytko podane na tacy. Można mu podsunąć pracę i niech sam zarobi na święta. Nie widzę problemu. A tak jak wcześniej wspomniał Drzewko Szczęścia ta rodzina po pierwsze powinna dostać zasiłek rodzinny,na dziecko,skoro to takie malutkie dziecko to gdzie becikowe? Rodzina w trudnej sytuacji może się ubiegać o więcej pomocy,może trzeba im pokazać gdzie się trzeba zgłosić.
|
|
Re: Do Sądu Rejonowego w Łomży II Wydział Karny wpłynął publiczny akt oskarżenia skierowany przez Prokuraturę w Łomży przeciwko pracownikowi ZDP w Łomży Kazimierzowi P., |
...ponieważ mieszka poza Łomżą, w małej wsi to powinien najpierw postarać się o pracę, czy inne środki do życia, a nie bzykać bez opamiętania i zrobić sobie i dziewczynie bachora... W Polsce obowiązuje zakłamany i obłudny stereotyp nakazujący pomagać ludziom, którzy bezmyślnie ładują się w problemy biedy produkując bez opamiętania dzieci, czyli nagradzać nieświadomość o antykoncepcji i bezradność w planowaniu rodziny względem swoich możliwości. Nie mam zamiaru utrwalać zacofanie i katolicki ciemnogród. ***** ***
|
|
słyszałam, że Anusewicz jest dobry, ale do spraw wypadkowych i odszkodowawczych. Czy mec. Piceluk chodzi na sprawy osobiście czy wysyła aplikanta? to dla mnie ważne, bo kiedyś kuzyn sie naciął na adwokata, który na sprawy wysyłał aplikanta, sam brał pieniądze i oczywiście "zawalił" sprawę, która wydawała się prosta do wygrania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |