Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
puto i ziuto, siadalibyście? |
Szkoda że Lilki nie było!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: puto i ziuto, siadalibyście? |
Dziś znaleziono 3-miesięczną suczkę.Kremowo-beżowa,śliczna.Wyrośnie na dużego pieska.Czeka na właściciela lub nowy dom. mail : eelinaa@wp.pl tel. 608 416 949
|
|
I sprawa się wyjaśniła! Telefon trafił do właściciela a mi ostało się znaleźne które nie wątpliwie umili mi wieczór!!!:-)
|
|
elina jest wolontariuszką w schronisku, wiek oceniony zapewne na oko.
|
|
Tak,jestem wolontariuszką.Sunia wszystkie ząbki ma mleczne.Jest spora,więc domyślam się,że urośnie na dużego psa.
|
|
Swoją drogą brawo za postawę :) Dobrze wiedzieć, że są jeszcze uczciwi ludzie na tym świecie :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
śmiglowiec r/c są super modele. niedrogie i bardzo dokładnie odzwierciedlaja ruchy prawdziwego. Szukaj modelu z firmy Syma z zyroskopem oczywiście zostaja koszule, spodnie, miły wieczór itd ale o takim śmigłowcu chłopy raczej marza :) Mi taki kobieta kupiła i mimo ze trzydziecha na karku to latam jak głupi :)
|
|
Pozdrawiam Pana Gwizdonia reszta to pajace
|
|
Piszcie czym jezdzicie :)
|
|
Elina, śledzę Twoje wpisy i jestem pełna podziwu dla Twojej pracy i zaangażowania. Nie przejmuj się wpisami jakiś ciuciurup niemytych, takie kiepskie imitacje homo sapiens (a lepiej - ledwo sapiens) nie warte są splunięcia. Sama mam gromadkę przygarniętych zwierzątek, więc doskonale rozumiem Twoje imperatywy. SZACUN!!!! Borys-50
|
|
wielkie dzięki martuchnam.. nie wiecie jaka to jest rodzina, jaka ma sytuacje.. nie wiecie co to jest bieda tak naprawde.. za chwile sie odezwe, dzieki! Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |