Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Postawmy na amantadynę |
hahah, to samo chciałem napisać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Postawmy na amantadynę |
Tzn.od 2 półrocza oO
|
|
W tej klasie i za te pieniadze sa lepsze wg mnie :)
|
|
Osoby,które mnie znają wiedzą,że pomagam w schronisku.Można mnie tam spotkać w każdą niedzielę .Tam znają również mojego psa,zresztą wykastrowanego.Suczka jest znaleziona przez kolegę,biegała kilka dni po ulicy, ciągały ją dzieci.Wziął ją do domu,ale zatrzymać nie może,też ma psa - wysterylizowaną małą suczkę. Poprosił mnie o pomoc w znalezieniu małej znajdzie domu.
|
|
radze ci nie pytac na forum nie uzyskasz pomocy tutaj..po drugie napisz mi maila zobaczymy co mozna zrobic...martaluiza281@interia.pl poza tym jak wiadomo lomza to dziura zabita dechami i ciezko w niej o prace jakakolwiek..wiec madrusie ktorzy zyli na garnuszkach rodziny zamknac sie i nie komentowac..po trzecie ludzie sobie pomagaja nawet obcy ale wy zasciankowe mendy jestescie egoistami do potegi np debil edvard18..czytajac twoje posty zastanawiam sie ile ty masz lat Borys-50
|
|
http://tablica.pl/oferta/silownia-caly-sprzet-na-czesci-ID1Lzc7.html
|
|
Jak prawidłowo zrobić zastrzyk domięśniowy? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |