Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Tusk z kolesiami traktowali Polaków. Spodleni tzw. obrońcy tzw. demokracji. |
wpm jak Twój "pozef"? :) Ruch Mazowiecką wznowiony, droga odblokowana to pewnie w "butiku" tłumy... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Tusk z kolesiami traktowali Polaków. Spodleni tzw. obrońcy tzw. demokracji. |
Kup mu łyżwy nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Jak Tusk z kolesiami traktowali Polaków. Spodleni tzw. obrońcy tzw. demokracji. |
wpm- każdy mierzy swoją miarą;/ Jeśli już coś robię, to staram się to robić jak najlepiej. Jeden pracodawca to docenia a inny nie. Niczego nie robię na odpier***, żeby odwalić swoje i nieraz jestem na tym stratna, ale tak już mam. Stereotyp polskiego narodu znam i choćbym na rzęsach stawała, to go nie zmienię, bo jeden człowiek nic nie zdziała. Z Twoim myśleniem, to już na pewno.
|
|
czemu
|
|
Tak... wolontariusza ze schroniska pozbywa się szczeniaka, bo jej się znudził.. W końcu ma tyle w schronisku do głaskania. Weźcie wy się stuknijcie w czółka. Co z tego, że znaleziony? Taki problem psa wykąpać? Niech sobie leży w pościeli. Nie twoje łóżko, nie wnikaj. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Czytaj więcej na: http://www.autocentrum.pl/renault/megane/iii/#ixzz2DGC4Ro3Q mario
|
|
loda na badylu
|
|
Bardzo prosiłabym o pomoc w postaci ubranek, akcesorii, pieluch i niezbednych rzeczy dla 4 miesięcznego chłopca, oraz dla jego rodziców w postaci żywności. Rodzina znajduje sie w bardzo trudnej sytuacji, oboje są bez pracy. Meżczyzna ciągle poszukuje pracy, ale ponieważ mieszka poza Łomża, w małej wsi, jest mu ciężko ją znaleźć. Tym badziej, że teraz idą święta, było by dobrze zorganizować jakąś większą, szlachetną paczkę i wspomóc tą rodzine.. Podaję maila i telefon w razie pytań. wercia1250@wp.pl 519614992 rudy błazen z druhem
|
|
Może zwróć firm się do firm ale chyba szanse są marne i raczej nie odpowiedni nick wybrałaś jak na taką prośbę.
|
|
Ja mam do oddania, ale dopiero za ok. miesiąc będzie można odebrać :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |