niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Tusk z kolesiami traktowali Polaków. Spodleni tzw. obrońcy tzw. demokracji.

wpm jak Twój "pozef"? :) Ruch Mazowiecką wznowiony, droga odblokowana to pewnie w "butiku" tłumy... :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Tusk z kolesiami traktowali Polaków. Spodleni tzw. obrońcy tzw. demokracji.

Kup mu łyżwy

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Jak Tusk z kolesiami traktowali Polaków. Spodleni tzw. obrońcy tzw. demokracji.

wpm- każdy mierzy swoją miarą;/
Jeśli już coś robię, to staram się to robić jak najlepiej. Jeden pracodawca to docenia a inny nie. Niczego nie robię na odpier***, żeby odwalić swoje i nieraz jestem na tym stratna, ale tak już mam. Stereotyp polskiego narodu znam i choćbym na rzęsach stawała, to go nie zmienię, bo jeden człowiek nic nie zdziała. Z Twoim myśleniem, to już na pewno.

czemu

Tak... wolontariusza ze schroniska pozbywa się szczeniaka, bo jej się znudził.. W końcu ma tyle w schronisku do głaskania. Weźcie wy się stuknijcie w czółka. Co z tego, że znaleziony? Taki problem psa wykąpać? Niech sobie leży w pościeli. Nie twoje łóżko, nie wnikaj.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Czytaj więcej na: http://www.autocentrum.pl/renault/megane/iii/#ixzz2DGC4Ro3Q

mario

loda na badylu

Bardzo prosiłabym o pomoc w postaci ubranek, akcesorii, pieluch i niezbednych rzeczy dla 4 miesięcznego chłopca, oraz dla jego rodziców w postaci żywności. Rodzina znajduje sie w bardzo trudnej sytuacji, oboje są bez pracy. Meżczyzna ciągle poszukuje pracy, ale ponieważ mieszka poza Łomża, w małej wsi, jest mu ciężko ją znaleźć. Tym badziej, że teraz idą święta, było by dobrze zorganizować jakąś większą, szlachetną paczkę i wspomóc tą rodzine.. Podaję maila i telefon w razie pytań.

wercia1250@wp.pl
519614992

rudy błazen z druhem

Może zwróć firm się do firm ale chyba szanse są marne i
raczej nie odpowiedni nick wybrałaś jak na taką prośbę.

Ja mam do oddania, ale dopiero za ok. miesiąc będzie można odebrać :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org