Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były „gej” zachęca homoseksualistów do nawrócenia |
U ferenca polecam Pana Grzegorza, 35zł chyba :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były „gej” zachęca homoseksualistów do nawrócenia |
na przeciwko katedry jest sklep z sukniami i garniturami. _________________________________ www.student.lomza.pl
|
|
Pepe-szaa faktycznie mam problem z kobietami ale takimi jak Ty które upominają się o szacunek ze względu na płeć Szanująca się Kobieta nie komentuje moich postów albo napisze nie zgadza się z moim zdaniem i tyle.. A Ty poraz kolejny uraziłaś tknęłaś moje męskie ego,,,,
|
|
Pepe-szaa! wyluzuj podkreć wolume http://www.youtube.com/watch?v=Wh8b0nMV_a4
|
|
Skąd takie informacje że jest 3 miesięczna ? Chcesz się pozbyć psa?
|
|
Powiem tak, ja osobiście szukałem pracy od sierpnia razem z moją dziewczyną. Znalazłem fajną pracę, ona też. Nikogo nie prosiliśmy przez ten czas o pieniądze gdyż pomagała nam rodzina. To trochę moja to trochę jej. Teraz powoli oddajemy to co dostaliśmy od nich. Sprawa druga to fakt, że dla ludzi, którzy zarabiają mało są jakieś zbiórki żywności w carithasie, co więcej, mogą oni wystąpić z wnioskiem do gminy o przyznanie tzw. "darów" czyli żywności z pomocy unijnej. Mało tego, mogą iść do PCPR-u czy do pomocy społecznej i składając odpowiedni wniosek dostać z pieniędzy podatników, uwaga do 400zł na jedną dorosłą osobę. To tyle z mojej strony
|
|
wiec ktos bedzie na masie krytycznej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |