Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prounijna indoktrynacja |
lipa troszke na początek rundy wiosennej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prounijna indoktrynacja |
Ulus, zgadzam się z Tobą. Fakt, że gdyby to "ojciec " /wiadomo kto/ zaproponował i zafinansował taką akcję, to wszystkie "berety" piały by z zachwytu, aż by im moherek wymiękł. A tylko dlatego, że pojawia się nazwisko Owsiak - to od razu wiesza się psy na tym pomysle. A co to szkodzi - drodzy panstwo - że tę akcję chce zorganizować Owsiak? Co się stanie? Dziura w niebie? Moherowe tsunami?
|
|
Dzieciaki skończą popisywanie się, a reszta niech skończy śmiecenie forum. Admin rzeczywiście powinien usunąć temat, ale nie dla tego, że "poleje się krew", tylko ze względu na jego totalny bezsens! Jeśli ktoś chce zakładać jakiś topik, to niech najpierw upewni się, czy podobny już się nie pojawił, a, jak zapewne wiecie, o naszym Ptyśku pisano już nie raz. Każdy wie, jaki Ptysiu jest (ja tam go lubię). Ale, do cholery jasnej, Wy też utrzymujcie jakiś poziom tego forum i NIE ŚMIEĆCIE! rudy błazen z druhem
|
|
kitek/..... ja też mam 15 lat... ale czy robie tu jakąś furorę??? niesądze..... a wyzywać też mi się niezdarza
|
|
meloman6: dobrze powiedziałeś! Kilku zawodników z I składu i sędzia kalosz (oraz Rafał Bałecki) pomogli wygrać Legii :/, a szkoda ŁKSu... Zbych
|
|
lomza.za.pl apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
dobry projekt ,trzeba dołożyć swoje 5 groszy, jak będe miał troszke czasu pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
a po co do pracy sxxxk ?:| na wakacje wypoczac ***** hehe
|
|
Sporo kontrowersji wywołał artykuł na temat ekonomicznej zasadności montażu instalacji gazowej. Jednak dyskusja potoczyła się trochę w innym kierunku. Mniejszy nacisk położono w niej na sprawy ekonomiczne, a większy - na wpływ instalacji LPG na silnik samochodu. Eksperci twierdzą, że lpg to paliwo gorsze od benzyny, zasiarczone , że silniki nie przystosowane do takiego paliwa i z tego względu silnik szybciej się niszczy. Ale opinia użytkowników jest zgoła inna, jeżdżąc na lpg tyle zaoszczędzą, że nawet stać wymienić silnik po kilku latach, a niektórzy jeżdżą zarobkowo już nawet czwartym czy piątym autem i na inne paliwo by nie zamienili, są to auta raczej używane. Ale są firmy, gdzie od razu w nowych samochodach montują gaz. http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=731302 http://auto.gazeta.pl/auto/1,48297,2894540.html [http://auto.gazeta.pl/auto/1,71358,2257982.html apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Trzeci samochód mam z LPG, przejechałem na tym paliwie ok. 200tys km i jak do tej pory nic. Pozdrawiam.
|
|
i bardzo dobrze że dzieje sie coś w naszym regionie :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
MrS cos nie pasi to wyj*ebie z basi Zbych
|
|
u mnie te stronki działaja ładna pogoda :) hehe jeszzce umiesc jaka temperatura :)
|
|
MrS też mam nadzieje ze ktos do tego jeszcze dołączy :) badzmy dobrej myśli Zbych
|
|
www.lazar.webpages.pl/data/Powitanie.gif
|
|
marcin135: dokładnie, nie usiedzisz! kaczak i jego koledzy obstąpią Cię z każdej strony i... poproszą o 50gr na bułkę! I co wtedy zrobisz? Ha!? Zbych
|
|
Pewnie, że przyjedziemy ;-) Pośmiać się z Ciebie i Twoich "Zi0MaLi"...
|
|
;)) kiedyś chyba wspominałeś coś na ten temat ;))) moim zdaniem W Białymstoku potrzebne były cegły na odbudowe :D:D:D
|
|
halina: a może to źle, że ŁSM kontroluje liczniki pod tym kątem? Zgadnij, kto płaci za wodę, która poleci kurkiem "na lewo"? Wskazanie miernika (posiadającego papiery legalizacyjne, a te w ŁSM posiadają) jest jak najbardziej dowodem i podstawą do jakichkolwiek roszczeń w stosunku do osoby, u której takie anomalia się wykryje. Niech łapią skur*ysyństwo i niech każdy płaci za siebie.
|
|
Chyba Mechaniak :) tam sporo osób poszło na profil informatyczny Zbych
|
|
Na ul. Księcia Janusza, w budynku Telekomunikacji. Wejście przez bramę od strony Stokrotki. Nad drzwiami będzie widoczny szyld.
|
|
mogę ci pomóc, szczegóły możemy obgadać na gg lub mailem, mogę do ciebie napisać jak chcesz, bo nie chcę podawać maila na forum. zależy co masz do odliczenia i jakie dokumenty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |