Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na trzy zgony, którym zapobiega szczepienie, musimy przyjąć dwa zgony spowodowane szczepieniem... |
sprzedam jemiole hurtowo 100 za m3 i wiązanki za 2.5 zł są bardzo duże jak kto będzie maił pytania niech dzwoni mieszkam w okolicy wielunia Woj - Łódzkie tel 500642889 mogę tez wysłać zdjęcie wiązanek odbiór osobisty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na trzy zgony, którym zapobiega szczepienie, musimy przyjąć dwa zgony spowodowane szczepieniem... |
Chelsea hahaahhahahaaahhaaa eldo jak walduś z kiepskich
|
|
Re: Na trzy zgony, którym zapobiega szczepienie, musimy przyjąć dwa zgony spowodowane szczepieniem... |
a ja i bez jemioły na potęgę się całuje!
|
|
drogie Panie jakie prezenty robicie swoim partnerom na świeta , bo mi brak pomysłu w tym roku hehe, ewentualnie niech sami panowie sie wypowiedzą jaki prezent sprawiłby im przyjemność za fajne pomysły dziękuje , a jeśli ktoś ma coś głupiego do napisania to niech se odpuści :)
|
|
je99 ale narobiłeś zamieszania :))) Dzisiaj wolontariuszka ze schroniska jadąc do rodziny specjalnie zatrzymała się przy tym domu w Podgórzu, aby ocenic sytuację. i co stwierdziła: Z tyłu za domem jest buda i to bardzo porządna, ocieplona pierzyną. Pies chodził luzem. W tym czasie właściciel karmił go karmą zresztą bardzo luksusową. Wolontariuszka rozmawiała z właścicielem, który twierdził, że pies ma chorobę skóry i jest w trakcie leczenia. Czasami lepiej jest się upewnić jaka jest faktyczna sytuacja niż robić niepotrzebne zamieszanie.
|
|
Masakra ...
|
|
nic nie wiem o zamianie ;o
|
|
Fajny artykuł. Dowiadujemy się: 202 skargi na łomżyńskich pracodawców (o skargach na tych nie łomżyńskich nic nie ma, pewnie nie ma skarg) i dalej: nie płacą wynagrodzeń, nie dają umów, albo jak dają to śmieciowe, mamy font między pracownikami i pracodawcami (czyli wojna), pracownikom dzieje się krzywda, na miejscowych pracodawców są skargi, nierzadko górę nad rzeczywistym stanem – zwykle niejednego (!!! bogacze z nich) – konta bierze złośliwość czy nawet cwaniactwo biznesmena. I druzgocące pytanie: jak w Europie w XXI wieku można tak lekceważyć ludzi i traktować ich jak niewolników! itd, itd. Drogi łomżyński PIPe (czy PIPo?) przecież jest prosta metoda by sytuację uzdrowić: zlikwidujmy wszystkich łomżyńskich pracodawców. Nikt po tych wrednych kreaturach łzy nie uroni, a ich byli pracownicy uwolnieni od wszelkich zniewoleń będą żyli w szczęściu. Szczęśliwsi będą też pracownicy PIPu(y?), którzy będą mogli oddać się w pełni swym urzędniczym powinnościom, bo nie będą tracić czasu na weryfikację skarg i kontrole, bo nie będą mieli kogo kontrolować. Zatrudnieni będą nadal bo przecież nie pracują u wrednego łomżyńskiego pracodawcy.
|
|
przepraszam za całe zamieszanie.Powtarzam że za każdym razem widziałem go na łańcuchu jadąc autobusem, nie miałem "okazji" być bezposrednio w kontakcie.Tak czy tak cieszę się ze z psem nie jest źle:)chyba lepiej tak niż gdyby było gorzej DiDi
|
|
zBig napisz imie i nazwisko i zobaczysz że w Łomzy pracy nie dostaniesz! Kumoterstwo dupolizostwo i duszpastwerstwo ot cały łómżynski bezesmen w rodzaju ojca r i zezowatego po prostu im jeszcze żaden pracownik w ryj nie wyrznął taka jest prawda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |