Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowoczesność którą wyznaje paplik |
A kto to może wiedziec ?? Może już niejeden raz robiłas u mnie zakupy? Zawsze się zastanawiałem kim jest ta dziewczyna która zawsze, wszystko odkłada ładnie na miejsce, obojetnie czy kupi cos czy też niczego nie kupi:):) Może to akurat ty ?? JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowoczesność którą wyznaje paplik |
A mi sie wydaje że to bardziej matce chciało się sz.cz.ać niż dziecku :):) Noo chyba że łaziła z nim 1/2 dnia po mieście z powodu braku innego zajęcia :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie powie.Skoro ma kulturę to nie pozwoli jej to na użycie brzydkich słów.W dodatku do słodziaka.
|
|
Myślisz że może tak byc ??? Bo musze ci powiedzieć że bardzo mi się podoba a wstydzę się do niej zagadac :):) I wiesz? Zawse jak jak się rozgląda to tak na mnie zerka że az mnie ciarki przechodza :):) Jak myslisz ? Podobam się jej czy patrzy tak z ciekawości ?? :):) rudy błazen z druhem
|
|
w Łomży raczej nie pojezdze:(
|
|
Omanio dzięki tobie zaczynam wierzyc w siebnie i swój urok osobisty:):) Dziękuje :) Masz u mnie darmowe zakupy, jakie tylko sobie zażyczysz:):):) A co do seksu to muszę miec potwierdzony naukowo wpływ na organizm :) Ale puki co jeszcze tego nie mam więc nie będe ryzykował :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Olciu! przecież zamienić żeście się mieli z kolegą jakimś, na gitary i piece! i co? dogadać się nie szło? a nawet pograć żeście obiecali na spotkaniu osób z Forum tego szacownego! a Ty znowu z tą sprzedażą!
|
|
15 grudnia to każda Polska tradycyjna rodzina wraca na Święta do kraju a nie wylatuje z kraju:) rudy błazen z druhem
|
|
Jak tam sobie chcesz.Twoje wybory.Mi już odeszło pisanie.Dobranoc
|
|
no to naukowo Ci wytłumaczę, na ile ten mój "orzeszek" mi pozwoli! wszystko to, co Tobie z bz..iem się kojarzy, czy pir.....leniem(?), to jest ten sex własnie (to Omanio do Ciebie kieruję abyś dalej w nieświadomości nie żyła)! co do tej naukowej teorii "Kija" czy jak go tam zwał, sex jest pięknym i nieodzownym elementem życia naszego! tylko te "skutki uboczne"... i tu już oczekuję ataku ze strony obrońców życia poczętego, kręgosłup mój skrzywiły! nosząc na rekach owoce chwil tych w uniesieniu spędzonych! ale sam sex krzywdy Ci nie zrobi! tylko nie zapomnij o zabezpieczeniach, to znaczy drzwi zamknij, co by Ci ktoś nie wszedł w najważniejszym momencie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |