Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Nikt czyta list Rabina Watykańskiego. \"Boskie\"! |
Nie wiem po co ta nagonka. Tak jest w każdej Biedronce i kobieta zrobiła to, co jej nakazano odgórnie. Ciekawe, czy ktoś by się ujął za nią, gdyby poniosła z tego powodu konsekwencje służbowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Nikt czyta list Rabina Watykańskiego. \\\"Boskie\\\"! |
Przejeżdżałem dziś tamtędy. Nie wiem kto to projektował, chyba zamiarem autora było zezwolenie na zawracanie, ale źle to oznakował. Przy działającej sygnalizacji nie można zawracać. W rozporządzeniu dla drogowców mamy to: Na sygnalizatorze więc strzałka musiałaby wyglądać tak:
|
|
Czyli dobrze myślałem , że nie można zawracać. Może zmienią sygnalizację świetlną lub znak ? Niewiadomo. Dzięki za odpowiedź :) STRANSKY
|
|
Szukam świadków, którzy widzieli jak ktoś uderzył w srebrnego Forda Focusa zaparkowanego na przeciwko wejścia do Galerii Stokrotka od strony Empiku. W wyniku czego został uszkodzony przedni zderzak. Sprawa została zgłoszona do administracji Nieruchomości oraz na Policje, Prosze o kontakt osoby, ktore widzialy zdarzenie i moga pomoc w ustaleniu sprawcy. mrpaaq@gmail.com
|
|
Egzaminatorzy z WORD napewno się zainteresują nową sytuacją :))
|
|
http://www.facebook.com/pages/Xsensation-Club/371057486267296?ref=ts&fref=ts
|
|
jaka jest cena największej pizzy w mieście 57 cm, interesuje mnie pizza kebab
|