Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
delegalizacja klatek |
thx ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: delegalizacja klatek |
ok, mam zdjęcia tego domu. http://domy.pl/dom/lomza/dol86147043 czyli mam zadzwonić do straży miejskiej najlepiej...
|
|
Koniec świata się zbliża to i czarodziejów przybywa :D
|
|
Zachecam również do czytania ze zrozumieniem jak również pisania ze zrozumieniem. Jeżeli osoba pobierająca pieniądze bezprawnie jest wzorem godnym do naśladowania... można i tak. Co do ambitniejszej lektury to już pisałem że chciałbym aby tupik był tak załatwiany w urzędzie jak ja to by wiedział o czym mówię. Przez rok decyzje odmowne a każde moje odwołanie zasadne. Każda decyzja urzędnika uchylona. Uzasadnienie piane przez urzędnuika na zasadzie kopiuj wklej Mam na to wszystko dokumenty. Petent jest jak piłeczka w tenisie, stąd wzieło się zainteresowanie urzędnikami. Nikomu nie żałuję posiadać dużych kwot pieniężnych, tylko z tą różnica że urzędnik w oswiadczeniu powinien pisać prawdę. Podobnie przy załatwianiu spraw organy administracji publicznej powinny działać szybko i wnikliwie z uwzględnieniem ważnego interesu społecznego i słusznego interesu obywateli. Dlatego sięgnąłem do lektury BIP żeby wiedzieć coś o urzednikach, którzy nie chcieli załatwić mojej sprawy, czyli pozbawić mnie moich praw do czegoś. Ja swoje racje udowoniłem w SKO i Sądzie a teraz mam prawo do wyrażenia swojej opini.
|
|
Siemanko. Słuchaj znam kogoś kto robi w Łomży tatuaże za nie duże pieniądze i ma talent do tego. Jak widziałem jego dzieło robione lewą ręką to pewnie prawą by nie jeden nie od szkicował tego. Jak chcesz podam Ci namiary.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |