Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstrząsające słowa kurator Nowak: na „Strajku Kobiet” dzieci częstowano alkoholem i narkotykami |
żaden że sklepów nie ma swojej www? dlaczego? Szkoda. Bardzo szkoda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wstrząsające słowa kurator Nowak: na „Strajku Kobiet” dzieci częstowano alkoholem i narkotykami |
Brzeczyszczykiewicz, chodzi zapewne o podatki które nie wrócą do łomży jak pit i cit od właścicieli tych sklepów. I do tego nie mają nic producenci żywności, a tak na marginesie to wedel od lat nie jest polskim producentem...
|
|
Re: Wstrząsające słowa kurator Nowak: na „Strajku Kobiet” dzieci częstowano alkoholem i narkotykami |
Gdzie jest Zezowaty i jego ferajna na tym forum?
|
|
na wojska polskiego, tam gdzie szewc jest, on wszystko uszyje, robił wszystkie pokrowce do restauracji w łomży i teatru lalek. polecam
|
|
pewnie siedzi tak samo jak i maruda przez mpec ale to tylko moje odczucie :D
|
|
W stokrotce na ks.Anny po raz kolejny wisi ogłoszenie że przyjmą osobę niepełnosprawną ( np do siedzenia na kasie - jeśli dobrze przeczytałam...) a jeśli dobrze się zorientowałam to przy kasie nie ma krzeseł do siedzenia tylko trzeba stać... Dla osoby niepełnosprawnej to raczej nie zbyt lekka pozycja...bardziej dla osoby zdrowej, więc po co poszukują niepełnosprawnej...??
|
|
Uczy się ktoś z tu obecnych w naszej łomżyńskiej Stopce na farmacji? :) urbi et orbi !
|
|
Niektórzy ludzie są poprostu wstrętni...zero ludzkich uczuć...często się spotykam z podobnym zachowaniem...raz byłam w Rossmanie i była jedna kolejka do kasy i przyszła upocona matka z dwojgiem beczących małych dzieci..otworzono drugą kasę i ona chciała szybko zapłacić za paczkę pampersów i poprostu już wyjść z tą dokuczliwą gromadką więc podeszła szybko do tej kasy a tu zaraz zaczęto jej zwracać uwagę że wszystkim się śpieszy i żeby wróciła na koniec kolejki... Żenada jednym słowem..jak ludzie potrafią sobie w codziennym życiu rzucać kłody pod nogi...i to przez takie pierdoły...
|
|
mozesz mi wyslac na paulisia1202@o2.pl :)
|
|
Szukam elektryka do podłączenia fotki na klace schodowej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |