Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Wymiana elit w Polsce Ludowej po 1944 roku” |
http://www.youtube.com/watch?v=oj3LE71XMvQ&feature=fvsr
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Wymiana elit w Polsce Ludowej po 1944 roku” |
Kejetan nadal się nie rozumiemy, super że sprzątasz, oby takich ludzi było więcej, ale większość nie sprząta i szlag mnie trafia jak słucham jak takowy jegomość tłumaczy się brakiem kosza lub torebek i to o takich ludziach piszę. Tak jak już pisałam, póki co jest tych pojemników tyle ile jest ale to nie zwalnia od obowiązku sprzątania bo pani/pan pieska mieć i się nim chwalić to i owszem ale kupkę tknąć to już blee... Liczę na to że straż miejska się wykaże i choć 1 na 10 nauczy się podstaw kultury.
|
|
Nowy kebab otworzyli ,bez sosu czosnkowego :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Powodzenia w dalszym tworzeniu łomżyńskiego Rapu , kilka lat temu Was słyszałem już,a teraz się pojawiło kilka nowych nut oby tak dalej.. Powodzenia! rudy błazen z druhem
|
|
Masakra...
|
|
Najlepiej to jakby kebab można było kupić w takim autobusie... i do kierowcy: kręć pan dwa kebaby, jeden mieszany, drugi z łagodnym
|
|
skoncz rudy błazen z druhem
|
|
Już ja wiem jaki jest dla was facet idealny, tak zwany ,,łoś''. Taki co będzie ślepy na wasze zdrady i taki głupi żeby was utrzymywać hehe. Szkoda mi tych waszych tzw. idealnych. Powodzenia życzę paniom, a facetów uczulam niech same na siebie zapitalają przy betoniarce. ps. oczywiście wiernych pań i niepasożytniczych to nie dotyczy.
|
|
okean, potwierdzam nie rozumiemy się. Stanę po stronie (niechętnie ale stanę) ludzi niesprzątających. Dosłownie mają wymówkę głupia- fakt, świadcząca o kulturze osobistej- fakt, bezwstydni ludzie- fakt, ale wymówka jaka jest, dalej nią pozostaje. Dalej czepnę się poważnie brzmiącej komisji bezpieczeństwa i porzadku , że zaniedbania w tej sprawie ciądną się w nieskończoność. Podatek drogowy powinien iść na drogi, opłaty za śmieci na wywózkę odpadków, remontowe, na remonty, podatek od psa na ... i tu problem, na walkę z nałogiem? Strzelam, nie znam danych na pewno się mylę ale optymistycznie widzę to tak... 10000 piesków x 80zł daje 800 000zł/rok, za te pieniądze 200 toytoyów można kupić, a co mówić plastikowych skrzyneczek. Dlaczego urzędnicy doprowadzili do takiej sytuacji? Dlaczego niesprzatający ludzie mają jeszcze wspominaną wymówkę. Dlaczego z ludzi debili robią? Dlaczego chcą nakładać jakieś limity pewnikiem określone minimalną ilością mandatów i jak to się ma w ogóle do naszego prawa? Żeby ktoś z radnych użył słowa wspomoże dodatkowo zakup pojemników, a tu co? pojemnik za trzy na twoardo, rozwolnienie podwójnie się liczy. Uraoptymizm, że będzie czysto. Otóż nie!!! Wstyd, że w Łomży do tej pory pojemników nie ma, jak w innych szanujących się miastach, natomiast śmietniczki są przystosowane do śmieci, jak to bywa w cywilizowanych państwach Europy. Proponuję w popielniczkę przed ratuszem, jeśli nie przeszkadza zawiniątko w śmietniku. Wy nie promujcie, Wy dostosujcie warunki do wymaganej przez Was czystości." W kilku punktach miasta są ustawione kosze oznakowane" - o ludzie!
|
|
Nie była to raczej reklama, a swego rodzaju "okrasa" dla sprzedawców i ich klientów. Ta noc wyprzedaży trwała do 22.00. Była to więc swoista nagroda dla osób, które wieczorem odwiedziły stokrotkę. Czy było warto? Osobiście tam nie kupuję ... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |