Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tęczowa opaska p/ko faszystowskim zapędom Orbana |
reklama
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tęczowa opaska p/ko faszystowskim zapędom Orbana |
Kiedyś takie bombki były też w Prymusie i hurtowni Astra. W Mrówce są bombki, gwiazdki, renifery,mikołaje,płatki śniegu itd.
|
|
Nic się nie bój, z tego się wyrasta, wiem bo sam tak miałem tylko los chciał, że dostałem ropnego zapalenia płuc i oskrzeli, lekarze dawali mi 25% szans na przeżycie, trafiłem na OIOM pod respirator, do dziś leczę się na astmę oskrzelową, płuca mam wydajne w 60%, moje siostry też miały skazę białkową ale z niej wyrosły, pamiętam, że wtedy piły jakieś mleko sojowe, czy jakoś tak, herbatki z rumianku czy inne ziółka firmy HIPP. Popytaj lekarzy alergologów co wolno jej dawać i do kiedy, możesz również spytać czy nie mogli by zrobić małej testów alergicznych, wtedy będziesz miała pewność, co możesz jej podawać, a czego unikać. Pozdrawiam, mam nadzieję, że choć odrobinę pomogłem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A czy dziecko miało robione jakiekolwiek badania i dalej też wskazujące związek skazy z tymi zmianami w płucach? od tego może trzeba zacząć. Słowo prawdopodobnie tu nic nie pomoże. Trzeba ustalić stan faktyczny u dobrego specjalisty.
|
|
Tylko nie liczni przeczytali o tej imprezie w infokiosku hehe
|
|
Przecież w tej Biedronce wszystko jak w każdej innej, więc skąd ten spęd?:) Ha Ha
|
|
Od jakiegoś czasu w godzinach wieczornych,tak po 16,że autobusy MPK jeżdżą prawie puste lub wręcz całkowicie puste.Przypuszczam że w godz.szczytu są pełne,ale czy nie taniej dla MPK by było zamiast tych wielkich autobusów jeżdżących na pusto poza godz. szczytu zakupić jakieś małe autobusy które pewnie są i tańsze i mniej spalają paliwa,albo wręcz jakieś furgonetki :)
|
|
No cóż, nawet w policji trafiają się trepy - nic nowego. Niektórzy czują się tak słabi w innych sferach swojego życia, że odbijają to sobie w innych (poczuli władzę...) - Agata Jagody acai - gdzie kupić?
|
|
wracajac do tematu... facet idealny to taki, który kocha swoją i tylko swoją kobietę i którego ona za nic na świecie nie chce zamienić na innego posiadajacego choćby wszystkie najlepsze zalety.
|
|
na Wojska Polskiego Euro firany bardzo ładnie szyją
|
|
A ja chyba zrezygnuję z odwiedzania tej strony.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |