Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kaczor w dwoch prawych butach.. |
Ależ krejzolka ma rację. Wystarczy poczytać wątki na tym forum o poszukiwaniach. Żenada.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kaczor w dwoch prawych butach.. |
nie jestem ekspertem ale chyba niestety nie...ja specjalnie pościagałam różne czcionki i nie dalo sie...
|
|
chyba że się wychodzi z założenia komunistycznego klijent nasz pan lub coraz bardziej popularne u niektórych podczas kilku kłótni jakie widziałem w sklepach podczas zakupów " BO MNIE SIĘ NALEŻI'' hah burackie podejscie
|
|
Piast z Białegostoku Województwo: podlaskie Miejscowość: Białystok Ulica nr: Wyszyńskiego 6A lok.26 Kod pocztowy: 15-888 Tel.: (0-85) 744-42-08 Adres WWW: www.piastbp.home.pl
|
|
Nie rozumiem jednego, skoro Spółdzielnia jest inwestorem dlaczego nie było przetargu?
|
|
Dołączając się do tematu MPK to kiedy autobusy zaczną jeździć zgodnie z rozkładami? Nie ma dnia, żeby autobus przyjechał punktualnie, raz przyjadą wcześniej raz później, nie można jakoś zobligować kierowców do przestrzegania rozkładu? Łomża nie jest wielkim miastem z korkami itp więc chyba nie jest czymś trudnym przyjeżdżać na czas...
|
|
Z reguły czcionki posiadają tylko znaki łacińskie z tablicy latin-1 (zachodnioeuropejska). Jednak Google udostępniają bardzo miłe dla oka czcionki za darmo i w wielu są polskie znaki. A co najważniejsze, przed ściągnięciem można to sobie sprawdzić: http://www.google.com/webfonts
|
|
a czy mieszkańcy i turyści :D przeczytali już o tej " imprezie" w tym czymś prostokątnym co stoi na Starym Rynku. Toż to światowa informacja o światowej imprezie???
|
|
fanka bocianka Ciebie to chyba rodzice nie kochali albo dalej nie kochają Jesteś takim trolem-pasożytem który tylko patrzy i pieprzy głupoty.Jeszcze Cię życie nauczy Ty tępa dzido.
|
|
cmyk a coś o dzieciach w związkach
|
|
Ty masz bracie nie tylko problemy natury technicznej...
|
|
jeśli się decydujemy na dzieci to powinniśmy też pomyśleć o ich dobru a nie tylko że mi jest źle i reszta się nie liczy one powinny być najważniejsze czemu ich pomijamy mamy być z nich dómni kiedyś a one za dobre wychowanie powinny nam kiedyś podziękować bo jak dorosną i się zapytają taty mamy dlaczego się rozstaliśmy to powiemy że zupa niesmakowała albo on niezmieniał skarpet dobrze napisałaś cmyk że nie ma idealnych związków urbi et orbi !
|
|
dumni
|
|
Jak byłaś świadkiem i nie zaregowałaś to się przynajmniej do tego nie przyznawaj.
|
|
a co się miałam szarpać ? z chłopem ? żąrt jakiś
|
|
Scoobie jest zdecydowanie droższy niż Prymus
|
|
ja byłem u wujka po 14 to już bez problemu...
|
|
a może być korepetytor? :)
|
|
a jaki jest koszt?
|
|
Moje proroctwo się sprawdziło..ha! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nie wyobrażam sobie tak kucnąć na środku chodnika... Już naprawdę lepiej krzak jakiś znalźć! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
TO NIE RYNEK TYLKO ISTNY ZLOM A PSYCHOLOG PRZYDA SIE TOBIE NAWET PATSZAC NA TWOJ NICK.ODLACZ SIE OD DYSKUSJI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |