Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ks. prof. Paweł Bortkiewicz: w kwestii gender węgierski rząd wykazał się odwagą i zdrowym rozsądkiem |
nie możliwe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ks. prof. Paweł Bortkiewicz: w kwestii gender węgierski rząd wykazał się odwagą i zdrowym rozsądkiem |
Mam uraz do elektroniki z Biedronki!!!
|
|
Re: Ks. prof. Paweł Bortkiewicz: w kwestii gender węgierski rząd wykazał się odwagą i zdrowym rozsądkiem |
abym miał kase to bym założył ... rudy błazen z druhem
|
|
no to krejzolko powiedz kiedy i gdzie będziesz imprezować to do Ciebie zagadam... Myślę, że problem leży w współczesnej młodzieży i ich podejściu do życia. Już nie chodzi o to aby z kimś potańczyć, kogoś poznać... Trzeba zaimponować przecież też znajomym. I wy dziewczyny też do tańca się zbytnio nie rwiecie choćby i prosił.
|
|
Ja nie wiem kto. Ale domyślam się, że chyba nie każdy może wynająć sobie plac od spółdzielni? A może się mylę- nie wiem? Kwiaciarnia w samej sobie mi nie przeszkadza, ani jej nie pożądam zbytnio. Mam inne bliżej. Jednak argumentacja spółdzielni co najmniej groteskowa. Ma też rację autor pisząc absurd o tym biednym "zaaresztowanym" drzewie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |