Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pedalstwo wyległo na ulice Warszawy. |
W chaupie swojej. Zaproś kilka lasek upij dodając tabletkę gwałtu i dalej baw się.Tych ostatków prędko nie zapomnisz. hehe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pedalstwo wyległo na ulice Warszawy. |
no i Rzutnik 3d
|
|
w zaciszu rok temu było super byliśmy dobra muzę zapodawał dj nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
również polecam drukarnie na 3 maja. tanio i szybko. no i nie marudzą w kwestii ilości tak jak niektore drukarnie nie odpalą Ci offsetu do okreslonej ilosci ulotek czy plakatow
|
|
jak będę mógł pójść w swoim dresie adidasa i z dóżym łańcuchem na szyji to jeszcze zapłacę za twoją studniówkę ale jajca na tym forum ***** ***
|
|
Do pauliska993 : na Poznańskiej nie ma Biedronki, na Łomżycy też nie ma... Mało Biedronek, mało....Budować! Budować!
|
|
kupiski stare polecam elektryk tani nie jest ale skuteczny rudy błazen z druhem
|
|
ciekawe czy się po dwóch latach coś zmieniło :( dobra rada z okresem próbnym, zupełnie o takiej opcji zapomnialam!
|
|
Dokładnie ! Takie same są w LIDLU naprawdę !
|
|
nieważne gdzie tylko z kim się bawisz
|
|
Ja byłam kilka razy przed wakacjami. Są 2 sale, muzyka ok. Na pewno lepsza impreza niż w Ibizie - bród smród i ubóstwo - nie ma nawet bieżącej wody w łazienkach! W X-ie widać panie, które na bieżąco sprzątają jeśli to konieczne. Jest spoko ochroniarzy, w klubie nie wolno palić (e-papierosy przechodzą:). Jedyny minus - momentami ciężko dostać się do baru - za dużo ludzi. Nie wiem, czy coś się zmieniło od tych kilku miesięcy kiedy tam ostatnio byłam. Generalnie polecam.
|
|
Gdzie i od kiedy można się zapisywać na WOŚP ? :) Borys-50
|
|
Np w Pasmanterii na bema rudy błazen z druhem
|
|
Strzela mnie coś jak pomyśle ze już zaraz trzeba zapisać dziecko do przedszkola, a tu co brak miejsc. Nie wiem co mam robić czy w tym mieście lub okolicy nie może powstać gdzieś dodatkowe przedszkole i to jakieś dobre, gdzie dziecko wyjdzie dwujęzyczne, wyedukowane, a przy okazji roześmiane i zadowolone dzięki świetnym zabawom. Ludziska ruszcie się i załóżcie coś. Bo tu naprawdę brak miejsc w przedszkolach. Pozdrawiam i czekam na wasze doświadczenia w tym temacie.
|
|
przed swietami przedz do ogloszen tam napewno znajdziesz , jak co roku
|
|
Lalena przestań narzekać i sama rusz się i zacznij działać... Przestanie Cię strzelać coś :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |