Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wlk. Brytania: kolejny rekordowy rok pod względem aborcji. Zabito ponad 210 tys. dzieci! |
Bugi zastanów się chłopku roztropku. Regulator obrotów działa z obrotami w dół więc zwiększa bezpieczeństwo. Na co dzień mam z tym styczność więc nie pitol takich bzdetów !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wlk. Brytania: kolejny rekordowy rok pod względem aborcji. Zabito ponad 210 tys. dzieci! |
Jest jeszcze taki budyneczek z drzewkiem NA dachu. Dlaczego nikt nie wnosi protestów ?
|
|
Re: Wlk. Brytania: kolejny rekordowy rok pod względem aborcji. Zabito ponad 210 tys. dzieci! |
Tak Kasia..
|
|
Sraty pierdaty i tyle :):)
|
|
bardzo ciekawa sprawa, czy mieszkańcy bloku mimo wyraźnego sprzeciwu zostaną zignorowani? dziś nawet w telewizji o tym mówili :) mnie też zastanawia fakt czy drzewo w takich warunkach będzie rosło?
|
|
do Modlina ostatni autobus godz. 15 . W zwiazku z tym szukam osob z samochodem ktorzy takze beda jechac do modlina na samolot o godz. 22 lub wczesniej - bardzo prosze o kontakt. rudy błazen z druhem
|
|
mogę pożyczyć swojego męża, będę miała święty spokój przez jeden wieczór heh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |