Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polscy patrioci przemówili! Pod Wawelem wygłoszono Manifest 13 Czerwca w obronie życia i wolności! |
Link do filmu prywatnego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polscy patrioci przemówili! Pod Wawelem wygłoszono Manifest 13 Czerwca w obronie życia i wolności! |
partyzantów,malinowa
|
|
Re: Polscy patrioci przemówili! Pod Wawelem wygłoszono Manifest 13 Czerwca w obronie życia i wolności! |
twoją spelunę, dziecinadę:) skoncz bo to sie zrobilo zalosne, ja nikomu nie radze tam isc i marnowac czasu, wasz wybór :D idzceie przekonajcie sie ci ktorzy nie byli i skomentujcie, jestem ciekaw waszych opini. 80 % zgodzi się ze mną- SPELUNA!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ffazap jestes totalnym debilem haterem i wszytkim tym czym nigdy zaden cywilizowany czlowiek nie byl i nie bedzie.. rudy błazen z druhem
|
|
Mam Proximę ver.4. Co do wypadu, czemu nie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |