Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Katarzyna Ratkowska: Szczepienia dzieci i nastolatków są niedopuszczalne |
wczesniej pisales pod nickiem SOHO a teraz zmieniles i myslisz ze jestes nie do poznania ? mylisz sie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Katarzyna Ratkowska: Szczepienia dzieci i nastolatków są niedopuszczalne |
dobra rada zacznijcie hartowac swoje dzieci od urodzenia a nie biegac az kazdym kichnieciem i katarem po lekarzach..ja odwiedzam lekarza raz na kilka lat z dziecmi..dostaly szczepienia obowiazkowe ktore i tak do d***y sie nadaja ogolnie rudy błazen z druhem
|
|
Re: Dr Katarzyna Ratkowska: Szczepienia dzieci i nastolatków są niedopuszczalne |
fanka bocianka dziękuję Ci bardzo, ale Twoich zdjęć nie chce. Pozostałym dziękuję za informację.
|
|
nie moge sie powstrzymac, wybaczcie. MASAKRA! Co niby polityka ma do potrzeb Lomzyniakow?! Wracajac do tematu. Drogi autorze, to ze czegos nie ma w Lomzy moze wynikac z prawdziwego braku zapotrzebowania. Nawet jesli Tobie tu 5 czy 10 osob wpisze ze trzeba w Lomzy 'tego-a-tego' to moga byc jedyne osoby, ktore tego potrzebuja i nie wiele na nich zarobisz:) Kieruj sie tym, na czym sie najlepiej znasz. Moze warto poczekac na uruchomienie galerii, ktora zweryfikuje co-nieco w kilku branzach... W mojej wlasnej zupelnie subiektywnej opinii bar mleczny ma szansze przetrwac. Ale gastronomia to trudna dzialka, mozna zabrnac tak ze i Gesslerowa nie pomoze :) Nowoczesne rozwiazania zwiazane z budowlanka to tez ciekawy temat. Przepraszam za brak polskich liter, mnie tez to denerwuje:)
|
|
Wejdź na stronę www.rusztowanie.biz oni chyba wyporzyczają sprzet w całej Polsce, najlepiej bezpośrednio z nimi się kontaktować.
|
|
dziadziuś cóż za słownictwo haha nie mam ,zadnego interesu w tym stwierdzam fakty Qube to porazka i ty o tym wiesz, zarówno jak pół łomży. dwaniaczku, cwaniaczku ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |