Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niestety koniec wiosny.... |
Mija czy ty jestes nienormalna? powolujesz sie na strony niewiarygodne.pl gdzie wierza w ufo i inne bajki? wez sie za jakas robote albo przynajmniej zacznij myslec, albo dorosnij i zastanow sie czy chcialabys zeby twoje dziecko umarlo z powodu choroby na ktora sie standardowo szczepi wszystkich, bo nie chcialo ci sie isc na szczepienie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niestety koniec wiosny.... |
to jest sztumski klub !! bylem tam raz i nie pojde nigdy wiecej !! Odradzam!
|
|
Jestem przekorna (zachęciły mnie negatywne opinie o tym klubie) i dlatego w sobotę odwiedziłam ze znajomymi Qube. Przedział wiekowy od ok.20 do 40+ . Zespół faktycznie średnio się popisał ( może właściciele powinni zatrudniać czasami inny? ), ale w czasie przerw <leci > muzyka przy której można potańczyć. Jest więc ...."dla każdego- coś miłego" . Ogólnie było bardzo fajnie. Dobrze, że ktoś pomyślał o lokalu gdzie mogą bawić się też starsi, a nie tylko małolaty:-)))). Wiecie co robi szklarz jak nie ma szkła? - pije z gwinta;-)
|
|
ale czacha nie stresuj sie bo złość urodzi twej zaszkodzi. Qube to dno taka jest prawda i przyjmij to wreszcie do swej wiadomości... warto tam cos zmienic bo jest potencjał
|
|
pomoc2266, akurat w twoim przypadku, dobrze by bylo gdybys przedstawil sie z imienia i nazwiska, lub stanal twarza w twarz z wlascicielem, czacha. anonimowo wielki fafarafa.....
|
|
Baranina jest dobra. Potwierdzam. Nawet mojej Żonie posmakowała, jak ostatnio Jej przywiozłem :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |