poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nakłanianie do szczepień dzieci to błąd. Stanowczy głos organizacji wspierającej rodziców

Stachu,cytuję Ciebie :A właśnie, że napisze, bo musi to do ciebie dotrzeć: MOGŁEŚ PODEJŚĆ. Chłopaki, czemu zachowujecie się jak jakieś piz*y. Było podbić w tańcu, uśmiechnąć się, postawić drinka, zagadać gdy wyjdzie z łazienki, puścić oko, PRZECIEŻ ONA TYLKO NA TO CZEKAŁA. Co sama miała podejść i zaprosić cię na spacer? Szanująca się kobieta tego nie zrobi. Teraz pewnie ma cie za nieudacznika. Każdy normalny facet ma obawy, że zostanie odrzucony czy wyśmiany. Nie masz odwagi, idziesz do baru, dwie piędziesiony na szybkiego i jazda. Nawet jak powie nie to co z tego... ale czy by tak na ciebie patrzyła jak to piszesz, gdybyś jej sie nie spodobał? A teraz liczysz na esemeski i fejsika? Dziecinne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nakłanianie do szczepień dzieci to błąd. Stanowczy głos organizacji wspierającej rodziców

Podszedłbym ale nie przepadam za czosnkowym...

Re: Nakłanianie do szczepień dzieci to błąd. Stanowczy głos organizacji wspierającej rodziców

..."plus naniesione poprawki posuniętych już wiekiem mieszkańców okolic."
No powiem że ciekawe....Czyli powiedzmy, drukujesz mapke, bierzesz "dziadka" który jest zorientowany mniej, więcej w temacie a ten nanosi ci na ten druk to co ma w głowie....? A co bardziej cię interesuje militarka, czy jakiś drobny kolorek? Chodzisz głównie w okolicach Łomży czy jeździsz gdzieś dalej?(Oczywiście jeśli można wiedzieć?) Tylko wykrywka czy magnes też?

Dokładnie

Treść jest ukryta

czyszczenie rejestru nic tu nie da i zainstalowanie javy z innego nośnika. Pliki dll są z biblioteki windows dll można z fix/ować i wkleić w rejestr ale wątpię czy to coś pomoże .

wulkanizacja na była baza WZGS na przeciwko ORLENU wymienia kazda opone motocyklowa jakies 15 zl za sztuke bez wywazenia ale szczerze to jezdze cale zycie na motocyklu i nigdy nie wywazalem opon zreszyta jak wszyscy moi znajomi.

napiszcie co myslicie o klubie Qube. bo z paczką znajomych chcemy się tam wybrac :)

Ja zakładałem na Sikorskiego na przeciw straży w tym dużym zakładzie wulkanizacyjnym w głębi podwórka. Ceny nie pamiętam bo to było na wiosnę ale na pewno założą Ci i wyważą.

ten cały klub to jest śmiech na sali dosłownie... kompletna porazka. te całe barmanki, a zwłaszcza ta panna czachy wyzej sraja niz dupy maja, z takimi ryjami do obsługi, barmanki powinny byc atrakcyjne aby przyciągać klijenta i zeby bylo na czym oko zawiesic, a tam bleeeeee, żygaaaam na nie. dziecinada, dziecinada i jeszcze raz dziecinada! wystrój... kwestia gustu przyznam...ale nikomu nie polecam tego klubu. bylem kilka razy z znajomymi bo mnie wyciagneli, ale dno i 10 m mułu :) pozdrawiam właściciela oraz jego ochydne barmaneczki

podbijam

Mam pytanie:Gdzie w Łomży robią schody drewniane?

ojojoj, az mi ciebie szkoda :|

Autor: pomoc2266 (79.162.251.---)
Data: 19-11-12 22:46

ten cały klub to jest śmiech na sali dosłownie... kompletna porazka. te całe barmanki, a zwłaszcza ta panna czachy wyzej sraja niz dupy maja, z takimi ryjami do obsługi, barmanki powinny byc atrakcyjne aby przyciągać klijenta i zeby bylo na czym oko zawiesic, a tam bleeeeee, żygaaaam na nie. dziecinada, dziecinada i jeszcze raz dziecinada! wystrój... kwestia gustu przyznam...ale nikomu nie polecam tego klubu. bylem kilka razy z znajomymi bo mnie wyciagneli, ale dno i 10 m mułu :) pozdrawiam właściciela oraz jego ochydne barmaneczki

Popieram kolege wyzej.!

dziwny jestes pomoc2266. i bardzo chamski jednocześnie. za taką obraze powinni w moment do porządku cie doprowadzic w sposób odbiegający od dyplomatycznych pogaduszek.

i w ogóle śmieszne są te tematy o tych sąsiedzkich lokalach. dobrze że są jeszcze kluby, które nie hańbią sie kryptoreklamami na forum. kto ma wiedziec to wie. z reszta i tak kazdy chodzi tam gdzie lubi ;p

Witam, niestety w Łomży nie mogę polecić żadnego laryngologa bo nie spotkałam takiego, który pomógłby mojemu dziecku. Pani profesor Topolska opiekowała się także i moim synem, operowała go i konsultowała 1,5 roku po operacji w DSK na ubezpieczenie. Wszystko teraz jest w porządku. Ja także mogę ją polecić w 100%. Życzę powodzenia i zdrowia dla Maluszka.

Kasia..

hahahaha jak zbeształ hahahah ByleJaki props za cięty język

Kasia..

smieszne jest zakladanie formum, zeby kogos obrazic;p wiesz jak tam jest bo objezdzasz ten lokal pod innym tematem, ale chyba frajde sprawia Ci jak robia to tez inni;p

bo takie kluby jak ten qube zasmiecaja łomże :)

ja stwierdzam fakty... nikomu nie jade :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org