Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes Ordo Iuris w PCh24 TV: Collegium Intermarium stworzy nowe elity Europy Środkowej |
(imprezowa) do dlaczego tysiące firm działa od lat? skupi18, w Łomży nie spermiogram, mógłbyś robić badania, a ludzie nie musieli by jeździć do Białegostoku... takich nisz jest całkiem sporo...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes Ordo Iuris w PCh24 TV: Collegium Intermarium stworzy nowe elity Europy Środkowej |
miało być że w Łomży nie ma spermiogramu...
|
|
Re: Prezes Ordo Iuris w PCh24 TV: Collegium Intermarium stworzy nowe elity Europy Środkowej |
Super miejsce na andrzejki www.chatanowogrod.pl
|
|
witam, ostatnio miałam dyskusje z pewną osobą na temat naszego piwa. Dokładniej chodziło o to, gdzie jest i gdzie był rozlewany oraz jakie piwa mamy pod Łomżą. Czy jest ktoś kto mógłby mi w tym pomóc? Szukałam w necie, ale z marnym skutkiem, jeśli chodzi o lata wcześniejsze.
|
|
kiedyś mieliśmy Drozdowskie, a tak żadnych browarów podmiejskim niema
|
|
kiedyś w to grałem i najlepszym jest tp < team play>. A teraz ch*j wie co robią, te mody... I nazwy tych sieci, śmieszne to ; > Pozdrawiam !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |