Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Orędzie Pana Jezusa do Kapłanów |
Aaa, dodam jeszcze, że muzyka z filmu świetna. Bardzo mi się podobała.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Orędzie Pana Jezusa do Kapłanów |
Długa 22 dr. Poznalski oczywiście starszy nie syn
|
|
wielki hołd i pokłon oddaje ratownikom medycznym i sanitariuszom z przeszkoleniem ratowniczym to oni odwalaja tam najczarniejszą robotę, a są pomijani i straszeni zwolnieniami .NIE generalizuje i nie stawiam wszystkich na równej linii ,są oddziały i ludzie ,którzy tam cięzko pracują i mają wielką kulturę i doświadczenie ,ale tacy najczęsciej są mało przebojowi i nikt ich nie słucha a wręcz są niewygodni i albo siedzą chicho albo odchodzą najczęsciej do Ostrołęki pozdrawiam
|
|
Dark Souls - 140zł Dynasty Warriors Gundam 2 - 40 zł Dynasty Warriors 7 - 40 zł Assassin's Creed Revelations + Assassin's Creed I - 170 zł Proszę pisać w razie pytań na GG 2468629
|
|
całe chmary ludzi lata z wykrywkami,są nawet ekipy....powiem Tobie tak,jeśli chcesz zacząć sie bawić to nie masz co chyba że będziesz jeździł po całej polsce,w okolicach nie ma co...a jeśli już sie bawisz to powodzenia:)) Kasia..
|
|
Mysle ze jest co najmniej kilka takich osób...A czemu pytasz? rudy błazen z druhem
|
|
no i się dwie panie kumpelki, niby anonimowo, dowartościowały :)
|
|
no jak to który? trzeci po lewej za drugim słupem oświetleniowym ;)
|
|
Witam, poszukuję karniszy. Może wiek ktoś gdzie w Łomży jest duży wybór? pozdrawiam
|
|
Ja chodzę z wykrywką. Miejsc naokoło nas "nietkniętych" i z bogatą historią jest masa. Kasia..
|
|
często spotykam mężczyzn w Sudan Sun na Polowej
|
|
"Eliza" na Wojska Polskiego przy Mastorze i przy Feniksie
|
|
Ja kupiłam w markecie budowanym naprzeciw prymy na al.legionów i jestem zadowolona z wygladu jak i z ceny karniszy:) troche tego tego tam mają, są jeszcze w satyrze, ale troche drozej
|
|
każde solarium, nie ma podziału ;)
|
|
Zdawało się, że tematem wątku była restrukturyzacja szpitala i związane z tym zwolnienia, ktróe juz były i po nowym roku będą-krąży informacja, że 100 osób straci pracę, a pani W. wciąz zajmuje swoje stanowisko pobierając i emeryturę i wynagrodzenie za pracę.
|
|
Ja kupowałem w Satyrze, mają w Łomży chyba największy wybór. Ceny też przystępne.
|
|
A czego będziesz szukał?? rudy błazen z druhem
|
|
do Andrzeja :)
|
|
zenek.f oczywiście, że mi nie chodzi o to żeby dom się zwrócił ;). Mając natomiast do wyboru kilka źródeł do ogrzewania domu to się wybiera te najbardziej uzasadnione ekonomicznie. Z danych podanych przez Ciebie wygląda na to, że pc jest całkowicie nieopłacalna jeśli ktoś ma możliwość podłączenia do gazociągu. Natomiast jeśli ktoś ma do wyboru olej lub pompę ciepła to sprawa wygląda troszkę inaczej. Dla mnie osobiście zwrot pc przez ok 15 lat przy oleju to jest abstrakcja. Oczywiście nawet nie biorę pod uwagę ogrzewania drewnem, czy węglem bo jednak trzeba mieć świadomość, że pewna epoka się skończyła.
|
|
No niestety, wzrost kosztów ma dotyczyć wszystkich.
|
|
może monet ale i jakieś militaria typu bagnet, guziki, odznaczenia też mnie interesują.
|
|
Ja również jestem ciekawy o które lasy chodzi....te nie tknięte przez poszukiwaczy.... rudy błazen z druhem
|
|
Nie wszyscy jeszcze wiedzą o akcji zbiórki przez ŁKS zużytych tonerów, więc ku przypomnieniu, temat do góry.
|
|
i co cie to tak gryzie. A może i dobrze ,że o 100 osób będzie mniej - może zaczną szanowac swoja pracę. Kasia..
|
|
nic z tych rzeczy, nie dla zysku tylko dla hobby
|
|
Witam mam problem z instalacją javy. Mianowicie podczas instalacji tej wtyczki wyskakujem i coś takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a2bc697ae6f7b13.html a potem to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/901db7153450f975.html i potem instalacja się kończy. Co mam zrobić aby poprawnie działało ? Na tym drugim screenie trzeba sciagnac plik .dll aczkolwiek nie chce tego robić z jakichś nie znanych i nie sprawdzonych źródeł :) także prosze o pomoc. Z góry dziękuje.
|
|
Jak możesz to wyślij i dla mnie zdjęcia na maila ewcik2612@wp.pl dzięki:)
|
|
rambo! mundry z Ciebie chop! pinkna nieznajoma! Ty siem oteswij do niego, coby se chopina czeguj gupiego nie srobiuł! we takich mniłosnych uniesieniach róznem gupoty do musgownicy pszychodzom!
|
|
no! ja sama znam tysionce starych ludziuf, którne nic nie robili, tylkoj siendzieli i na mapach zasnaczali, gdzie ich szopy stali! gadaj ze starszyznom, co jusz i tak mało jezd ich na tem śfiecie jezdzij po wnioskach okolicnych i siem dopytuj i prośbem składaj, cobys chcieł pogrzebać po poletkach. sam nie właś, cobyś z widłami we plecach do dom wracać nie musiał!
|
|
na dfoje babka wróżyła! a mosze dumna bendziem, że o niej głosno we mendiach siem zrobiło?!
|
|
podnoszę.
|
|
Na 1 screenie widac że coś Ci blokuje ściaganie javy ... może tak spróbuj http://www.java.com/pl/download/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |