Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIEŚŃ WOLNYCH LUDZI... Nie chcemy namordników i reseta! |
Swój na swojego trafi ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIEŚŃ WOLNYCH LUDZI... Nie chcemy namordników i reseta! |
Proszę na początek bez zbędnych komentarzy. Chciałbym się skontaktować z pewną dziewczyną, która wczoraj była w Quattro. Brunetka, włosy rozpuszczone do ramion, ubrana w czarne spodnie i koszulę w kratkę. Bawiła się po prawej stronie stoją tyłem do dj-ki. Zrobiłem błąd, że wczoraj nie poznaliśmy się, choć wiem, że patrzyliśmy na siebie. Jeśli przeczytasz to i zechcesz się odezwać, napisz na meila podanego w wiadomośći. Myślę, że mnie skojarzysz. Bawiłaś się w Towarzystwie koleżanki. Praktycznie przez większość wieczoru po prawej stronie patrząc od strony dj-ki, lub lewej patrząc od baru wchodząc na parkiet. Powstrzymajcie się od zbędnych komentarzy. Nie piszcie, że mogłem podejść, bo mogłem,... zrobiłem źle i chcę to naprawić, po prostu ją poznać.
|
|
Łomża - Białystok 19.11.12 6 rano mam 4 miejsca kontakt ziela86@o2.pl
|
|
Jadłem i trafiłem na kawałek plastiku (2 cm), a o jakichś dziwnych i niejadalnych skórach, nie wiadomo z czego, nawet nie wspomne! rudy błazen z druhem
|
|
Nie trać nadzieji - napewno przyjdzie tam za tydzień :) DiDi
|
|
Matko człowieku idź tam za tydzień i może będzie to wtedy się może wreszcie zapoznasz po cholerę pisać takie głupoty na forum.Ludzie nie macie języka czy co?Naprawdę trzeba być zdesperowanym żeby tu pisać takie głupoty jakoś miliony ludzi umie się zapoznać bez pisania na forum.Żałosne z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
A właśnie, że napisze, bo musi to do ciebie dotrzeć: MOGŁEŚ PODEJŚĆ. Chłopaki, czemu zachowujecie się jak jakieś piz*y. Było podbić w tańcu, uśmiechnąć się, postawić drinka, zagadać gdy wyjdzie z łazienki, puścić oko, PRZECIEŻ ONA TYLKO NA TO CZEKAŁA. Co sama miała podejść i zaprosić cię na spacer? Szanująca się kobieta tego nie zrobi. Teraz pewnie ma cie za nieudacznika. Każdy normalny facet ma obawy, że zostanie odrzucony czy wyśmiany. Nie masz odwagi, idziesz do baru, dwie piędziesiony na szybkiego i jazda. Nawet jak powie nie to co z tego... ale czy by tak na ciebie patrzyła jak to piszesz, gdybyś jej sie nie spodobał? A teraz liczysz na esemeski i fejsika? Dziecinne
|
|
wszystkim zainteresowanym dziewczynom dzis do wieczora wysle foto ubrań pozdrawiam
|
|
zobaczymy przejdę się do Certrum i konsalneta
|
|
Powinno nie być kablowych .Tylko jedna sieć ogólnopolska z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
konsalnet!!!!! DiDi
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
dojezdzam codziennie do białegostoku w godzinach rannych do ustalenia chetnych zapraszam mail investor388@wp.pl
|
|
też poproszę :) justyna98@o2.pl Kasia..
|
|
oglądał ktoś ten darmowy film i jak wam się podobał?
|
|
Tak jak w tytule: - Dark Souls Limitowana Edycja Kolekcjonerska - Dynasty warriors Gundam 2 - Dynasty Warriors 7 - Assasin's Creed Revelations + AC 1 Zainteresowanych proszę pisać w temacie.
|
|
w jakim charakterze chcesz tak pracowac??
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
każda z tych firm jest dobra. rudy błazen z druhem
|
|
Bardzo proszę ....poratujcie. Potrzebuje jakichkolwiek informacji na temat pytań, zakresu wiedzy itp. w związku z egzaminem na aplikację kuratorską. Kontakt na maila o.grzymala@wp.pl z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Autor: Judyta99 (---.elomza.pl) Mnie to nie dziwi,przecież forum służy do wielu fajnych spraw No pewnie, masz cholerna racje... Ktory kebab lepszy, czy baranina czy wolowina... biedronka, koscioly, Co zgubilem, gdzie pojade i kogo zabiore, czy kur*a solarium dla "menszczyzn". Zaiste, forum PEŁNĄ GĘBĄ....
|
|
baranina Kasia..
|
|
Tak
|
|
Kto przeczytał: fajne cycuszki s,m? Przyznać sie chopy
|
|
Z wykrywaczem Kłamstw? Kasia..
|
|
Film ok. Może bez "ochów" i "achów", ale mi się podobał. Przede wszystkim jednak chciałam pochwalić stowarzyszenie "Koliber" za pomysł zorganizowania takich pokazów filmowych w naszym mieście. Super, że komuś się chce to zrobić i chwała mu za to. Oby jak najwięcej takich inicjatyw.
|
|
Rayben a rozumienie tego co jest napisanie też ma znaczenie. Miała włosy do ramion które rozpuszczone były a jak nie rozumiesz to nie odzywaj sie. Ludzie o co wam chodzi zachowujecie się jakbyście wy nigdy nie popełnili żadnego tego typu błędu. A jaką ma pewność że za tydzień bedzie ? A może akurat ona nie przyjdzie ? Nie wiadomo. Napisał tutaj aby się skontaktowała i jeśli uda mu się to mogą się spotkać. Wiadomo zawalił sprawę nie podchodząc do niej, ale każdy ma prawo popełnić błąd i teraz może chcieć to naprawić :) A to że współczesna technika i możliwości sprawiają iż może to być łatwiejsze to nie jest złe przecież. Więc może co niektórzy ogarnijcie się trochę. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |