poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach.

Ja zamówiłam sobie teraz paski cresta i będę używać jeśli pomogą to potem znów powtórzę kurację albo tym żelem 35% w między czasie możecie myć zęby czarną pastą wybielającą dla poprawy efektu też kupiłam na allegro i stosuję podobną działa.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach.

jak masz gazociąg w drodze to pewnie wyjdzie taniej , ja miałem butle na działce. Olej miałem bardzo dawno, wtedy był dużo tańszy niż teraz, na tę chwile pewnie różnica olej-gaz byłaby większa. Nie pamiętam jaki był koszt instalacji gazowej mineło pare lat. Ani to tańsze, ani ładniejsze, stoji Ci ta beka i szpeci widok z okna. Można oczywiście zakopać, ale to juz wyższa filozofia, specjalne wymogi, pozwolenia. PC była wpięta w obecną instalację po małych przeróbkach.

Re: Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach.

właśnie jeżeli wiesz co chcesz to PKO BP na Niemcewicza jest ok. Ja też mam firmę i rachunek osobisty.

Może nie będę pisać po nazwiskach ale na firmach jest super dziewczyna z czarnymi włosami, a na rachunkach osobistych tam gdzie sa pomarańczowe fotele jest super blondynka.

polecam

Powinieneś je otrzymać w ciągu ok. 2 m-cy

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Nooo niestety sprzedalem rowerzyk :(

A na farnej to nie wiecie czy to taki typowy sylwestrowy bal? z zespołem na żywo? I czy dobrze zrozumialam ze tak 240 zł za parę?

a w Belfort 300 zł?

To chyba dobre oferty :) bo 400 zł to dużo gdzie i tak czlowiek się idzie bawić a nie jeść :)

polecam auto mape nie pobiera opłat i super działa na galaxy s3 chodzi szybciej niz na zwykłej nawigacji moze ma tylko ubozszy interfejs

rudy błazen z druhem

No właśnie mi się zużył toner i muszę zamówić nowy, ale dlaczego mam ten pusty oddawać akurat do ŁKS-u, to tego nie rozumiem. Może ktoś wyjaśni o co chodzi?

w takim razie było by trudno dojechać na masę ;)

Ja również poproszę na jelena3456@wp.pl

Masakra żeby tutaj nie było kogoś takiego tylko tzreba się gdzieś tłuc...

witam. szukam takiej piosenki " Lykke Li - I Follow Rivers " tylko wersje bez słów. może ktoś zna albo znalazł? :)

w Ostrołęce pod chmurką

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org