Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach. |
Ja zamówiłam sobie teraz paski cresta i będę używać jeśli pomogą to potem znów powtórzę kurację albo tym żelem 35% w między czasie możecie myć zęby czarną pastą wybielającą dla poprawy efektu też kupiłam na allegro i stosuję podobną działa. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach. |
jak masz gazociąg w drodze to pewnie wyjdzie taniej , ja miałem butle na działce. Olej miałem bardzo dawno, wtedy był dużo tańszy niż teraz, na tę chwile pewnie różnica olej-gaz byłaby większa. Nie pamiętam jaki był koszt instalacji gazowej mineło pare lat. Ani to tańsze, ani ładniejsze, stoji Ci ta beka i szpeci widok z okna. Można oczywiście zakopać, ale to juz wyższa filozofia, specjalne wymogi, pozwolenia. PC była wpięta w obecną instalację po małych przeróbkach.
|
|
Re: Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach. |
właśnie jeżeli wiesz co chcesz to PKO BP na Niemcewicza jest ok. Ja też mam firmę i rachunek osobisty. Może nie będę pisać po nazwiskach ale na firmach jest super dziewczyna z czarnymi włosami, a na rachunkach osobistych tam gdzie sa pomarańczowe fotele jest super blondynka. polecam
|
|
Powinieneś je otrzymać w ciągu ok. 2 m-cy nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nooo niestety sprzedalem rowerzyk :(
|
|
A na farnej to nie wiecie czy to taki typowy sylwestrowy bal? z zespołem na żywo? I czy dobrze zrozumialam ze tak 240 zł za parę? a w Belfort 300 zł? To chyba dobre oferty :) bo 400 zł to dużo gdzie i tak czlowiek się idzie bawić a nie jeść :)
|
|
polecam auto mape nie pobiera opłat i super działa na galaxy s3 chodzi szybciej niz na zwykłej nawigacji moze ma tylko ubozszy interfejs rudy błazen z druhem
|
|
No właśnie mi się zużył toner i muszę zamówić nowy, ale dlaczego mam ten pusty oddawać akurat do ŁKS-u, to tego nie rozumiem. Może ktoś wyjaśni o co chodzi?
|
|
w takim razie było by trudno dojechać na masę ;)
|
|
Ja również poproszę na jelena3456@wp.pl ***** ***
|
|
Masakra żeby tutaj nie było kogoś takiego tylko tzreba się gdzieś tłuc...
|
|
witam. szukam takiej piosenki " Lykke Li - I Follow Rivers " tylko wersje bez słów. może ktoś zna albo znalazł? :)
|
|
w Ostrołęce pod chmurką _________________________ student.lomza.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |