poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Złoty strzał!

i kto na jego miejsce przyjdzie??? jeden jest ale czy bedzie chciał???Piszcie do niego może da się namówić teraz troszkę czasu wolnego może będzie miał tylko jescze nobla odbierze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Złoty strzał!

Przecież to nie możliwe, puknijcie się w głowę.

Treść jest ukryta

Torrenty.org to działają ?

Daj jeszcze znać jak poszły owe kontrole z sanepidu. Bo pewnie jako tak wpływowy człowiek ich wyniki tez znasz hahaha. Czekamy na info!

Szczytno - Olsztyn - możesz spotkać pracujących na drodze

Czy znajdzie się cokolwiek w Łomży? Dla studentów na zaocznych studiach takich "świeżo" po maturze? Jak myślicie?

Pierre Dolain tak spłycić temat moze tylko facet dla którego upominanie się o te instalcje które winny byc sprawne jest zagrożeniem jego interesów.

Właśnie może wiecie coś na temat fajnych sylwestrów :) Nawet i w okolicy Łomży - gdzie i za ile :)

niet

Mój brat tam pracuje,na magazynie jest bodajże operatorem jakiejś maszyny.
Tłukł się wcześniej na innym stanowisku, potem przyuczali go do nowo zakupionych maszyn. Razem pracuje tam coś koło 3 lat i wiem że ma na rękę coś koło 1700zł,8 godzin dziennie,jeden dzień w tygodniu wolny,praca trzyzmianowa,umowa o pracę i kaskę wypłacają w terminie.
Wydaje mi się że jak na Łomżę nie jest źle,sam bym się cieszył mającł tu taką pracę za takie pieniądze niż tułać się po Polsce.
Ja za Warszawą jako kierowca busa/magazynier w poznańskiej firmie mam niedużo więcej na rękę.
Także ci którzy są na stałe w browarze myślę że nie mają powodów do narzekań. Oni też zaczynali od progresu za dużo mniejszą kasę,obiboki poszli a reszta została poza progresem.

mała strata ta stronka juz dawno na psy zeszła

hotel Belfort 300zł za parę
ConCordia 400zł za parę pierwszy Sylwester w tym lokalu może być milo
Restauracja Na Farnej do 1 Grudnia cena 120zl za osobę od grudnia 140 za osobę

takie info posiadam

pozdro 600

Masakra ...

Masakra ...

Masakra ...

Masakra ...

Z powodu końca świata Sylwester w tym roku się nie odbędzie ;)

to jest śmieszne i kompromitujące ale tacy sa miejscowi pracodawcy.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

po znajomości tylko :):). Za wypłatę 1000 złotych w Łomży jeden pożre drógiego :):).

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

praca w McDonalds albo jakimś call center jedynie

Treść jest ukryta

Jedynie praca społeczna.

Może w dolarach Ci zapłacili, a Ty nie zauważyłaś?

No kolego jak w portfelu jest wynagrodzenie to życzę powodzenia w odzyskaniu port"W"ela :)

Podaj problem, albo objaw to Ci może poradzę.

rudy błazen z druhem

BPS przy ZUS też jest dobrym bankiem. Mam tam konto firmowe oraz osobiste.
Jak wiesz czego oczekujesz od banku i swoich finansów to polecam.

Nie zajmują się bo to dziobaki he he

wszedzie o wiele lepiej niz w Polsce!!!!!!!!!Kilka lat temu chcieli ogromnych pieniedzy za przyjazd do Kanady! calosc tutaj:http://biznes.onet.pl/kanada-zacheca-polakow-do-przyjazdu-do-pracy,18491,5307364,1,news-detal szczegolow aby nie byc "oszwabionym" nalezy szukac w ambasadach , tam gdzie przebywacie.

rudy błazen z druhem

Róznica na podatku od nieruchomości między Ostrołęką a Łomżą to prawie 4 zł! Miedzy Zambrowem 3z! Teraz przedsiębiorca co ma zakład pracy o powierzchni 3-4 tys m kwadratowych ile musi wiecej podatu zapłacić? To już duże kwoty. Jeszcze rząd PO ciska przedsiebiorców podatkami i mamy zwolnienia, bankructwa itd

sylwester z 2 :)

Kasia..

ja miałam cięcie, ale konieczne. fakt, że ponad tydzień dochodzi się do siebie. na poczatku ciąży bardziej byłam nastawiona na cesarkę niż zwykły poród, a to tylko dlatego, że będę miała pewność, że z bobasem będzie wszystko ok. ile się słyszy, że podczas porodu to rączkę złamą, to dojdzie do niedotlenienia mózgu. ile razy kobieta rodzi 20 godz i tak w końcu jest cesarka. po co się męczyć. ja wolałam tydzień się męczyć po cesarce niż całe życie ze skrzywdzonym podczas porodu dzieckiem.

kupować można.
Dla nie-studentów nie ma pracy dla studentów tym bardziej trzeba być dyspozycyjnym 7 dni w tygodniu

Cesarka nie zawsze równa się długiemu powrotowi do zdrowia. Na drugi dzień po cc wstałam z pomocą pielęgniarek. Po czterech wyszłam do domu, wszystko robiłam sama przy dziecku. Po pół roku po cc została tylko ledwie widoczna biała kreseczka. Jest XXI wiek, cc to zabieg standardowy. Mniej jest przy nim komplikacji niż przy porodzie naturalnym.

Co do zwrotu pieniędzy - wystarczy przedstawić rachunek i papier z którego wynika, że cc zostało wykonane ze względów medycznych (wiek, wielkość dziecka, problemy z ciśnieniem, itp). Taki papier bez problemu można dostać.

czekam na chętnych do pdbioru

hej wszystkim opróżniam swoja szafe i tak pomyslałam ze moze ktos był zainteresowany kupnem , posiadam spodnie , bluzki , spodenki rozmiar s,m
zainteresowane dziewczyny niech piszą zdjecia podeśle na poczte :)

stan ubrań oceniam za bardzo dobry gdyż niektóre z nich miałam dosłownie raz na sobie

Jest XXI, to znieczulenie a nie cc powinno być standartem.

Nawet u Arciszewskich? Gdzie CC jest za free a "pakiet poporodowy" kosztuje chyba ze 2000 tyś? no nie wiem czy zwróci NFZ.

zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny 509294862

Ja mam xperia u i mam navi orange 30 dni za free a pozniej tylko za polaczenie

jak juz napisałam ile czeka się w łomży na wydanie takiej decyzji? ktoś moze mi powiedzieć. prawidłowo powinno to być 2 miesiące ale podejrzewam ze pewnie dłużej

My czekaliśmy 6 miesięcy na warunki zabudowy, na pozwolenie na budowę kolejne 6 miesięcy.

Strasznie drogo coś cię kosztowało na gazie. U znajomych za dom 160 metrów koszt na gazie to około 3200 PLN. Jak mieli na olej to zużywali ok. 2000 litrów za sezon, co przy dzisiejszych cenach daje ok. 9.000 PLN. Utrzymują temp. w dzień ok. 20-21 stopni, natomiast w nocy 18-19 stopni, co dla mnie osobiście też jest za zimno. Jeżeli bym chciał tak jak u Ciebie 22-23 to aż dwukrotnie większy koszt?
Dziwi mnie też tak niewielka różnica u Ciebie między gazem, a olejem (tylko 1500 PLN licząc od max. sumy za olej). U tych znajomych różnica między olejem a gazem jest ok. 5700 PLN.
Czy inni też płacą na gazie za ok. 150 metrowy dom aż 6500 PLN?

Napisz jeszcze całkowity koszt instalacji za gaz (zakładam, że nie tak dawno ją montowałeś i aktualne ceny niewiele się zmieniły) i koszt całkowity PC.

Na pewno nie Zbymar,nigdy tam nie byłem,kolega naprawiał tam swoją skodę pierwszy i ostatni raz, ASO musiało po nich poprawiać,szkoda tylko że musiał płacić dwa razy.Zresztą ile ludzi tyle opinii.

jak kupisz pakiet (np. XXL w Orange na karte za 15 zł/500mb) to nie musisz się martwić o dalsze koszty bo nie wykorzystasz takiego pakietu na samą nawigacje

Dla mnie mogą sobie cyfrować ile chcą.I tak od kilku już lat mam Nkę;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org