Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu nie uchodźcy. Bijatyka przed Komunią. Policja interweniowała przed remizą w Chruślinie |
to zalęzy jakie masz wgrane mapy Ja mam HTC wildfire i google maps, navigation standardowo, gdy włączę gps działa normalnie, jednak trzeba troszke odczekać zanim załaczy. Nie pobiera Mi nic z konta, jednak aktualizacje polecam robić przez wifi inaczej pobierze niezłą sumę z konta. Na wszelki wypadek wyłącz funkcję automatycznego włączania internetu moblinego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu nie uchodźcy. Bijatyka przed Komunią. Policja interweniowała przed remizą w Chruślinie |
no ja osobiscie korzystałam z uslug Zak ekspres, i bardzo polecam. WYjazd z Łomży jest z pod lidla. Koszt to 60 zł bez znizek. Sa znizki studenckie.
|
|
Re: Znowu nie uchodźcy. Bijatyka przed Komunią. Policja interweniowała przed remizą w Chruślinie |
|
No rzeczywiście cc to standard-świetny dowcip!!!A po naturalnym porodzie jesteś w zasadzie zaraz na nogach!!!!w XXI wieku,właśnie wszyscy dążą do naturalności-fizlologii!Dlatego tak dużo mówi się o powrocie do natury-karmieniu piersią!!!Mam rodzinę na zachodzie-i wiem coś na temat rodzenia dzieci tam!Każdy poród jest inny jeden trwa 1godzinę,drugi kilkanaście godzin-tu nie ma reguły!Ja pierwsze dziecko urodziłam przez cc,bo był to poród przedwczesny,a drugie dziecko naturalnie i nie ma porównania-choć nie było też łatwo!!!i ja nie zakładałam,ze wszystko pójdzie szybko,bezboleśnie i gładko-przygotowałam się na to!!!A XXI wiek nie ma nic do cc,Jeżeli są zalecenia-to oczywiście,a nie nastawienie już od samego początku ciąży ja chcę cc!To może każdy zdrowy powinien się zgłosić i powiedzieć,że chcę mieć operację wyrostka,to później nie będzie musiał sie martwić,że będzie miał zapalenie wyrostka!Ot filozofia!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |