poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znowu nie uchodźcy. Bijatyka przed Komunią. Policja interweniowała przed remizą w Chruślinie

to zalęzy jakie masz wgrane mapy
Ja mam HTC wildfire i google maps, navigation standardowo, gdy włączę gps działa normalnie, jednak trzeba troszke odczekać zanim załaczy. Nie pobiera Mi nic z konta, jednak aktualizacje polecam robić przez wifi inaczej pobierze niezłą sumę z konta. Na wszelki wypadek wyłącz funkcję automatycznego włączania internetu moblinego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znowu nie uchodźcy. Bijatyka przed Komunią. Policja interweniowała przed remizą w Chruślinie

no ja osobiscie korzystałam z uslug Zak ekspres, i bardzo polecam. WYjazd z Łomży jest z pod lidla. Koszt to 60 zł bez znizek. Sa znizki studenckie.

Re: Znowu nie uchodźcy. Bijatyka przed Komunią. Policja interweniowała przed remizą w Chruślinie

ja Wrzucam automape, pisz poczta84@10g.pl

No rzeczywiście cc to standard-świetny dowcip!!!A po naturalnym porodzie jesteś w zasadzie zaraz na nogach!!!!w XXI wieku,właśnie wszyscy dążą do naturalności-fizlologii!Dlatego tak dużo mówi się o powrocie do natury-karmieniu piersią!!!Mam rodzinę na zachodzie-i wiem coś na temat rodzenia dzieci tam!Każdy poród jest inny jeden trwa 1godzinę,drugi kilkanaście godzin-tu nie ma reguły!Ja pierwsze dziecko urodziłam przez cc,bo był to poród przedwczesny,a drugie dziecko naturalnie i nie ma porównania-choć nie było też łatwo!!!i ja nie zakładałam,ze wszystko pójdzie szybko,bezboleśnie i gładko-przygotowałam się na to!!!A XXI wiek nie ma nic do cc,Jeżeli są zalecenia-to oczywiście,a nie nastawienie już od samego początku ciąży ja chcę cc!To może każdy zdrowy powinien się zgłosić i powiedzieć,że chcę mieć operację wyrostka,to później nie będzie musiał sie martwić,że będzie miał zapalenie wyrostka!Ot filozofia!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org